Μαδούρο και Ελον Μάσκ: Τσακώθηκαν διαδικτυακά και ετοιμάζονται για ζωντανό αγώνα πάλης

1 Αυγούστου 2024

Μαδούρο και Ελον Μάσκ: Τσακώθηκαν διαδικτυακά και ετοιμάζονται για ζωντανό αγώνα πάλης

Αναμένεται μάχη επικών διαστάσεων μετά τον καβγά που είχαν Μαδούρο και Μασκ στο X, καθώς ο ΄Ελον τον αποκάλεσε δικτάκτορα και ο Μαδούρο μη ανεχόμενος την προσβολή τον προσκάλεσε σε ζωντανό αγώνα πάλης.

Μια ακόμα Ιντερνετική μάχη είναι στα σκαριά μεταξύ του Έλον Μασκ και του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα κέρδισε για τρίτη φορά της εκλογές, εν μέσω σοβαρών καταγγελιών για νοθεία.

Μασκ vs Μαδούρο; Ο δισεκατομμυριούχος αποδέχθηκε πρόκληση του προέδρου της  Βενεζουέλας να παλέψουν live - iefimerida.gr

Σε μια αναφορά στις καταγγελίες που έγιναν για τις εκλογές, ο Ελον Μασκ, ο οποίος δεν χάνει καμιά ευκαιρία να καβγαδίσει, κατηγόρησε τον Μαδούρο για “μεγάλη εκλογική απάτη”.

Έκανε μάλιστα retweet στην ανάρτηση του προέδρου της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, που έγραψε: «

Μαδούρο φύγε! Στη Βενεζουέλα επέλεξαν να δώσουν τέλος στη κομμουνιστική δικτατορία του Νικολάς Μαδούρο. Τα δεδομένα δείχνουν συντριπτική νίκη της αντιπολίτευσης και ο κόσμος περιμένει να αναγνωρίσεις την ήττα έπειτα από χρόνια σοσιαλισμού, μιζέριας, παρακμής και θανάτου».

Οι αναρτήσεις του Μασκ δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον ίδιο τον Μαδούρο, ο οποίος σε μια δική του ανάρτηση αποκάλεσε τον δισεκατομμυριούχο «απειλή για τη Βενεζουέλα» και του είπε:

Ο νέος μας μεγάλος εχθρός, ο διάσημος Έλον Μασκ“, και πρόσθεσε: “Θέλεις να παλέψουμε; Ας το κάνουμε. Έλον Μασκ, είμαι έτοιμος, δεν σε φοβάμαι. Ας παλέψουμε, όπου θέλεις“.

Και φυσικά ο Έλον Μάσκ δεν έχασε την ευκαιρία λέγοντας ότι αποδέχεται την πρόσκληση και μάλιστα βάζοντας και έπαθλο για τον νικητή, λέγοντας στο Μαδούρο πως αν χάσει θα πρέπει να παραιτηθεί από την θέση του και αν κερδίσει του υποσχέθηκε να τον στείλει δωρεάν μια βόλτα στον Άρη..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]