Τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024: Παγκόσμια συγκίνηση η επιστροφή της Celine Dion

27 Ιουλίου 2024

Τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024: Παγκόσμια συγκίνηση η επιστροφή της Celine Dion

Ρίγη συγκίνησης με την συγκλονιστική της ερμηνεία στο τραγούδι «L’Hymne à l’amour» “‘Ύμνος στην Αγάπη” της Εντίθ Πιάφ

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Celine Dion έκλεισε την τελετή, ερμηνεύοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο το κομμάτι «L’Hymne à l’amour» της Εντίθ Πιάφ και όλος ο πλανητής σώπασε για να την απολαύσει.

Με τον πλέον θεαματικό τρόπο ολοκληρώθηκε η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι. Η εκπληκτική Celine Dion ανέβηκε στον Πύργο του Άιφελ φορώντας ένα ασημένιο λαμπερό φόρεμα και τραγούδησε από τον πρώτο όροφο του Πύργου, κάτω από τους Ολυμπιακούς Κύκλους, μαζί με έναν πιανίστα και κατέπληξε τα πλήθη με τη συγκλονιστική εμφάνιση και ερμηνεία της στο τραγούδι ‘Ύμνος στην Αγάπη”.

Ήταν η πρώτη εμφάνισή της στη σκηνή ενάμιση χρόνο μετά την ανακοίνωση, ότι πρέπει να σταματήσει την παγκόσμια περιοδεία της καθώς όπως είχε ανακοινώσει η ίδια, πάσχει από το σύνδρομο του δύσκαμπτου προσώπου.

Και όμως αυτή η σπάνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί σπασμούς των μυών και είχε επηρεάσει τη φωνή της, δεν ήταν ικανή τελικά να την αφήσει έξω από αυτό το μεγάλο γεγονός, η Celine Dion ήθελε να επιστρέψει στη σκηνή εδώ και πάρα πολύ καιρό και εχθές το βράδυ απέδειξε πως τίποτα δεν την πτοεί κι είναι ακόμη εδώ για να μας μαγεύει με την υπέροχη φωνή που διαθέτει.

Σε μία ανάρτησή της είχε αναφέρει: «Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μια από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γαλλικό τραγούδι το ερμήνευσε σε άπταιστα  γαλλικά καθώς είναι η μητρική της γλώσσα , γεννημένη στο Κεμπέκ τη γαλλόφωνη επαρχία του Καναδά.

Ήταν η δεύτερη φορά που τραγούδησε σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων, με πρώτη στην Ατλάντα το 1996 που είχε ερμηνεύσει το τραγούδι «The Power of the Dream»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]