Vogue’N’Rogue: Ανακαλύψτε το απόλυτο styling για όλα τα είδη ρούχων!

8 Ιουλίου 2024

Το κατάστημα ρούχων Vogue’N’Rogue βρίσκεται στην ζωή μας απο το 2020 και έχει καταφέρει ήδη να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής μόδας, καταφέρνοντας να συνδυάσει την εγχώρια δημιουργικότητα με τις παγκόσμιες τάσεις.

Και αυτό είναι ένα γεγονός στα τέσσερα χρόνια ύπαρξης του!

Αυτό το μοναδικό κατάστημα ρούχων, που έχει δημιουργήσει η Νικολέττα Κουτσογιαννακοπούλου, δεν προσφέρει απλώς ρούχα αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία μόδας που μαγνητίζει και εμπνέει, σύμφωνα με όσα λένε, εκείνες που έχουν δοκιμάσει και φορέσει τις δημιουργίες της.

Για να αναδείξει τις συλλογές του, το Vogue’N’Rogue έχει επιλέξει να πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις σε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές και εντυπωσιακές τοποθεσίες της Ελλάδας.

Η Αθήνα με τις ατελείωτες γωνιές της προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για τις δημιουργίες του καταστήματος ενώ η Θεσσαλονίκη και το Μέγαρο Μουσικής προσθέτουν αυτή τη νότα πολιτιστικής φινέτσας και κομψότητας που συναντάμε στα ρούχα του. Ακόμη και στα Μετέωρα βρέθηκαν οι δημιουργίες της Νικόλ, με τα επιβλητικά τους βράχια και την απίστευτη φυσική ομορφιά να προσδίδουν ένα μοναδικό τόνο στις φωτογραφίσεις, αναδεικνύοντας τα ρούχα όπως ακριβώς τους αξίζουν!

Το Vogue’N’Rogue δεν περιορίζεται στα σύνορα της Ελλάδας, αλλά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη συνεργασία διεθνών και εγχώριων αστέρων της μόδας. Η διεθνούς φήμης μοντέλο Chiara Bianchino έχει γίνει το πρόσωπο των καμπανιών του καταστήματος, προσδίδοντας παγκόσμια αίγλη στις συλλογές του. Παράλληλα, διάσημες Ελληνίδες influencers όπως η Nicole Despotopoulou, η Ιωάννα Ανανία, η Χριστίνα Κεφαλά και η amaliaa.t, έχουν συνεργαστεί με το Vogue’N’Rogue, προωθώντας τα κομμάτια του στους χιλιάδες ακολούθους τους και ενισχύοντας την παρουσία του brand στα social media.

Και όλα αυτά σε μόλις 4 χρόνια!

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που κάνουν το Vogue’N’Rogue να ξεχωρίζει είναι η δέσμευσή του στην τοπική παραγωγή. Περίπου το 60% των ρούχων του καταστήματος κατασκευάζονται σε ελληνικές βιοτεχνίες, χρησιμοποιώντας πατρόν που σχεδιάζονται από τους ίδιους τους δημιουργούς του καταστήματος. Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει όχι μόνο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων αλλά και την υποστήριξη της τοπικής οικονομίας. Τα σχέδια εμπνέονται από τις πιο κομψές μπουτίκ του εξωτερικού, προσφέροντας στους πελάτες την αίσθηση του διεθνούς στυλ με την ποιότητα της ελληνικής κατασκευής.

Ειδικές συνεργασίες και αξιοσημείωτες προσφορές

Το Vogue’N’Rogue δεν περιορίζεται μόνο στην πώληση ρούχων. Το κατάστημα αναλαμβάνει επίσης συνεργασίες για την κατασκευή στολών για επιχειρήσεις, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε πελάτη. Επιπλέον, το Vogue’N’Rogue διοργανώνει συχνά μπαζάρ, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες να αποκτήσουν υπέροχα κομμάτια σε προνομιακές τιμές. Και για να κάνει την εμπειρία αγορών ακόμα πιο συναρπαστική, το κατάστημα κληρώνει συνεχώς δώρα μεγάλης αξίας, προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά κομμάτια από τις συλλογές του.

Το Vogue’N’Rogue δεν είναι απλά ένα κατάστημα ρούχων. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνδυάζει την τέχνη με τη μόδα, την παράδοση με την καινοτομία και το τοπικό ταλέντο με τις παγκόσμιες τάσεις.

Μέσα από τις εντυπωσιακές φωτογραφίσεις σε εμβληματικές τοποθεσίες, τις συνεργασίες με διεθνείς και εγχώριες προσωπικότητες, την έμφαση στην ελληνική παραγωγή και τις μοναδικές προσφορές του, το Vogue’N’Rogue συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές των fashion lovers σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Ωράριο Λειτουργίας

Μην χάνετε χρόνο! Επισκεφτείτε το Vogue n Rogue και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία shopping. Το κατάστημά είναι ανοιχτό για να σας εξυπηρετήσει:

  • Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00 – 14:00
  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00

Ελάτε να ζήσετε από κοντά τη μαγεία του Vogue n Rogue και να ανακαλύψετε τα κομμάτια που θα κάνουν κάθε σας εμφάνιση αξέχαστη. Βρείτε το showroom στην οδό Κορινθιακού Κόλπου 34, στα Άνω Λιόσια.

Για να είστε πάντα ενημερωμένες με τις νέες αφίξεις και τις μοναδικές προσφορές, ακολουθήστε και στο Instagram με ένα κλικ στην φωτό!

Η Νικολέττα Κουτσογιαννακοπούλου, εξηγεί στον Planet Webradio τι είναι αυτό που την κάνει χαρούμενη με το μαγαζί της και έχει πετύχει τόσα πολλά, τόσο σύντομα.

Αν κάτι το θες πολύ το αγαπάς και αντιλαμβάνεσαι την δυσκολία της επιβίωσης γύρω σου πετυχαίνεις… Έχοντας χαμηλά το κεφάλι και υψηλούς στόχους.

Αν ήμουν πλούσια ή είχα γεννηθεί σε μια οικογένεια σαν αυτές τις βασιλικές ξέρεις ή εφοπλιστικές οικογένειες, θα συνέχιζα αυτό που κάνω με τα ρούχα ξανά και ξανά, γιατί μ’αρέσει να βλέπω τις γυναίκες να χαμογελούν κοιτώντας τον ΕΑΥΤΟ τους στο καθρέφτη αλλά και τους γύρω τους να τις θαυμάζουν!

Αυτός είναι ο βασικός στόχος μου!

Μετά έπονται τα χρήματα, διότι έχω και οικογένεια που πρέπει να την κρατάω ασφαλή οικονομικά, παρέχοντας και στο παιδί μου όλα όσα πρέπει, έπειτα όλα όσα θέλει, αλλά και τη καριέρα μου!!! Προτεραιότητα έχει ο συνάνθρωπος μου να κοιταχτεί στο καθρέφτη με άλλο μάτι, χωρίς ταμπού και χωρίς τα πατροπαράδοτα αν θες, πες το πρότυπα. Να φοράει το ρούχο και νιώθει τόσο άνετα όπως με τις πιτζάμες του 🤞🏽

Νικολέττα Κουτσογιαννακοπούλου

[There are no radio stations in the database]