Επιστήμονες του Χάρβαρντ υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσα μας, μεταμφιεσμένοι

14 Ιουνίου 2024

Επιστήμονες του Χάρβαρντ υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσα μας, μεταμφιεσμένοι. Σε μια νέα  μελέτη η οποία σίγουρα προκαλεί, ακαδημαϊκοί του πανεπιστημίου Χάρβαρντ μας λένε ότι οι εξωγήινοι μπορεί να ζουν ανάμεσά μας, ενδεχομένως μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους. Η έρευνα, εξετάζει επίσης την πιθανότητα ότι εξωγήινα όντα θα μπορούσαν να κατοικούν υπόγεια ή ακόμη και σε μια κρυφή βάση μέσα στη Σελήνη.

Σύμφωνα με τη μελέτη , οι οντότητες αυτές μπορεί να αναμειγνύονται με την ανθρώπινη κοινωνία μεταμφιεσμένες σε ανθρώπους. Θα μπορούσαν να προέρχονται από το μέλλον της Γης ή ίσως να είναι απόγονοι ευφυών δεινοσαύρων που εξελίχθηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια.

Θα μπορούσαν να είναι ένας «τεχνολογικά προηγμένος» πολιτισμός που «καταστράφηκε πριν από πολύ καιρό», αλλά «συνέχισε να υπάρχει σε υπολειμματική μορφή»

Οι επιστήμονες δίνουν τρεις πιθανές εκδοχές που εξηγούν την ύπαρξη τους

1.Μια γήινη εξήγηση και η επικρατέστερη για τους περισσότερους είναι ότι υπάρχουν και έχουν κατασκευαστεί μέσω τεχνολογίας από ανθρώπινο χέρι.

2.Μια εξωγήινη εκδοχή είναι και αυτή κατά μια έννοια πιστευτή από μερίδα ανθρώπων, η οποία λέει ότι υπάρχουν προηγμένοι πολιτισμοί από άλλα μέρη του σύμπαντος

3.Μια τρίτη θεωρία που η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να την δεχτούν οι περισσότεροι άνθρωποι, είναι ότι υπάρχουν τα λεγόμενα UAP τα οποία μπορούν να αντανακλούν δραστηριότητες νοημόνων όντων που κρύβονται κρυφά εδώ στη Γη είτε υπόγεια υποθέτοντας ότι είναι απολύτως πιθανό ότι εκατοντάδες μίλια κάτω από την ανθρωπότητα «ένα άλλο είδος ανθρωποειδών, ή ακόμη και ένας κλάδος του Homo sapiens, θα μπορούσε να έχει προσαρμοστεί για να ζει υπόγεια», αν και πιθανότατα θα μας έμοιαζε ελάχιστα,

είτε κάπου στο κοντινό περιβάλλον του φεγγαριού, είτε ακόμα και να «περπατούν ανάμεσά μας» περνώντας ως άνθρωποι και μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα τα UFO ή τα αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα μπορεί να είναι διαστημόπλοια που επισκέπτονται τους εξωγήινους ομολόγους τους στη Γη.

Η μελέτη υποθέτει ότι αυτές οι μορφές μη ανθρώπινης νοημοσύνης θα μπορούσαν να συνυπάρχουν με την ανθρωπότητα με έναν “ξεχωριστό μυστικό” τρόπο, κρυμμένες από τη συνηθισμένη ανίχνευση, αλλά αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον μας με λεπτούς τρόπους.

Υποστηρίζουν επίσης ότι ενώ η ιδέα αυτή «είναι πιθανό να αντιμετωπιστεί με σκεπτικισμό από τους περισσότερους επιστήμονες», λόγω της φύσης ορισμένων UAP, η πιθανότητα αυτή «δεν πρέπει να απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά αντίθετα αξίζει να εξεταστεί πραγματικά με πνεύμα επιστημονικής ταπεινότητας και ειλικρίνειας».

Πέρυσι, η NASA δήλωσε: «Μία από τις βασικές προτεραιότητες της NASA είναι η αναζήτηση ζωής αλλού στο σύμπαν, αλλά μέχρι στιγμής, η NASA δεν έχει βρει καμία αξιόπιστη απόδειξη εξωγήινης ζωής και δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τα UAP είναι εξωγήινα.

«Ωστόσο, η NASA εξερευνά το ηλιακό σύστημα και πέρα από αυτό για να μας βοηθήσει να απαντήσουμε σε θεμελιώδη ερωτήματα, συμπεριλαμβανομένου του αν είμαστε μόνοι στο σύμπαν».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]