Αμαλιάδα: Σοκάρει το βίντεο που έφτιαξε η Ειρήνη που δείχνει το νεκρό μωρό της να μιλάει!

25 Οκτωβρίου 2024

Αμαλιάδα: Σοκάρει το βίντεο που έφτιαξε η Ειρήνη που δείχνει το νεκρό μωρό της να μιλάει!

Αδιανόητο βίντεο μέσω τεχνολογίας AI ανέβασε στο tiktok η 24χρονη Ειρήνη με το νεκρό παιδί της

Ένα βίντεο που ανατριχιάζει είχε φτιάξει η Ειρήνη Μουρτζούκου μόλις λίγες ημέρες αφού πέθανε το μωρό της. Πρόκειται για ένα βίντεο που είχε επεξεργαστεί μέσω τεχνολογίας AI και είχε κάνει το μωρό να μιλάει.

Λίγους μήνες αφού η Ειρήνη έχασε το πρώτο μόλις 19 ημερών μωρό της κατέβασε εφαρμογές AI και έβαλε το νεκρό μωρό της να μιλάει.

Το βίντεο αναρτήθηκε από την ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό της στο TikTok.

Το βρέφος σε αυτό το βίντεο, έλεγε την ιστορία της ζωής του.

Ονομάζομαι Ζωή, επιτρέψτε μου να σας πω την ιστορία της ζωής μου, δεν πρόλαβα καλά να σε αγαπήσω μαμά.. αλλά με είχες τόσους μήνες κοντά σου και μου έφτασε και αυτό το άγγιγμα που ένιωσα, που με χάρηκες, εδώ είμαι και σε βλέπω..

Αμαλιάδα: Τρία στα πέντε βρέφη πέθαναν από διάμεση πνευμονίτιδα - Από τι  μπορεί να προκληθεί | eReportaz

Ταυτόχρονα μπαίνει στο «κάδρο» και ένα έκτο μωρό το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα (25/10) η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ, η Εισαγγελία Πατρών έχει στοιχεία τα οποία διερευνά για ένα αδελφάκι της Ειρήνης, το οποίο όταν η οικογένεια διέμενε στην Αχαΐα (μεταξύ Πατρών, κοντά στην οδό Βορείου Ηπείρου, και Κ. Αχαΐας) μεταφέρθηκε με υποξαιμία στο Νοσηλευτικό Ιδρυμα.

Όμως αυτό το παιδάκι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το έσωσαν οι γιατροί.

Η συγκεκριμένη καταγγελία έχει φθάσει στην Εισαγγελία Πατρών και πλέον ζητούνται και επίσημα στοιχεία από το Νοσηλευτικό Ιδρυμα για το αν όντως υπήρξε τέτοιο συμβάν.

Υποξία (υποξαιμία) στα βρέφη, μπορεί να προέλθει από μία σειρά παθολογικών (ή και μη) αιτιών, με αποτέλεσμα το οξυγόνο του βρέφους να πέσει σε ποσοστό κάτω του 90%. Δεν αποκλείεται να επέλθει και ο θάνατος από αυτό.

Σε περίπτωση που η Εισαγγελία εξακριβώσει την ύπαρξη ενός έκτου μωρού,  τότε θα συμπληρώσει τον φάκελό της, στον οποίον μέχρι σήμερα υπάρχει σχεδόν ολοκληρωμένη έρευνα για τα τρία πρώτα βρέφη (το ένα της Κατερίνας στην Κ. Αχαϊα και τα δύο της Ειρήνης), ενώ συγκεντρώνονται πληροφορίες για το 4ο από την Αμαλιάδα, όπως και για την αδελφούλα της Ειρήνης που πέθανε στην Αργολίδα όταν εκείνη ήταν 14 ετών (το 2014).

Όπως προκύπτει από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις, τρια βρέφη απεβίωσαν από διάμεση πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας, και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ για το τέταρτο βρέφος αναφέρεται ότι είχε παθολογικό ιστορικό επιληψίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]