Φάνης Μουρατίδης: «Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα σώβρακα –  Τα μαζεύω και τα κρύβω.. 

24 Οκτωβρίου 2024

Φάνης Μουρατίδης: «Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα σώβρακα –  Τα μαζεύω και τα κρύβω.. 

Έχω χάσει πολλά, ψάχνω βρακί να βάλω & δεν έχω!

Ο γνωστός ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 24/10 με αφορμή την τηλεοπτική και θεατρική του πρεμιέρα και μεταξύ άλλων, έκανε καυστικές δηλώσεις για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο σπίτι του!

Φάνης Μουρατίδης: "Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα σώβρακα, έχω χάσει πολλά, ψάχνω βρακί να βάλω και δεν έχω" | Zappit

Μιλώντας για τα προβλήματα συνύπαρξης με τους γιούς του είπε:

Τα παιδιά είναι στην εφηβεία, δεν κάνεις καμία προσπάθεια να επιβληθείς απλά αποδέχεσαι κάποια πράγματα και πας παρακάτω. Κάθε στάδιο με τα παιδιά είναι τελείως διαφορετικό

«Τώρα ζούμε την φάση της εφηβείας τους, την φάση που τους βλέπουμε σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που είναι να γίνουν αντράκια κανονικά. Το να μπουν, ας πούμε, στο μπάνιο και να βγουν μετά από δυο ώρες είναι αυτονόητο γιατί όσοι τα περάσαμε, τα ξέρουμε. Και εμείς μια από τα ίδια κάναμε, δεν κάναμε κάτι διαφορετικό».

«Ας πούμε, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα σώβρακα γιατί έχω χάσει πολλά σώβρακα μου κατά καιρούς. Ψάχνω να βρω βρακί να βάλω και δεν έχω! Έτσι, πολλές φορές κυκλοφορώ σαν την άδικη κατάρα! Βγαίνω για ένα βρακί τελοσπάντων, που τα μαζεύω και τα κρύβω τα βρακιά μου, λέω… Παναγία μου, μην μου τα πάρουν».

Φάνης Μουρατίδης: «Ψάχνω σώβρακο και δεν έχω, τα κρύβω για να μην μου τα πάρουν» - Koolnews.gr

«Ναι, δηλαδή κάνουμε μια τέτοια πλάκα μεταξύ μας και τους κυνηγάω κάθε τρεις και λίγο.Ρε, χωρίς βρακί με αφήσατε, που θα πάω ο Χριστιανός” τους λέω» πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Φάνης Μουρατίδης

Γενικά σαν βομβαρδισμένο τοπίο είμαστε με την αντροπαρέα στο σπίτι, αν μας αφήσεις λίγο είμαστε σαν λίγο μετά την έκρηξη… Η Άννα παραμένει πάντα η αυστηρή του σπιτιού και ευτυχώς γιατί αν δεν είχαμε και αυτή να είναι αυστηρή θα ήμασταν άστα βράστα.

Δείτε εδώ τι είπε 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]