Βίασε 18χρονη την ώρα που κοιμόταν – Η νεαρή κατηγορείται για παραβίαση απορρήτου

20 Οκτωβρίου 2024

Βίασε 18χρονη την ώρα που κοιμόταν – Η νεαρή κατηγορείται για παραβίαση απορρήτου

Η νεαρή προσκόμισε και ηχογραφημένη συνομιλία στην οποία ο 18χρονος ακούγεται να δείχνει απολογητική συμπεριφορά.

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μια 18χρονη Βρετανίδα στην Κέρκυρα, καθώς σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στις Αρχές ένας συνομήλικος ομοεθνής της την βίασε την ώρα που η ίδια κοιμόταν, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία καθώς είχε ηχογραφημένη συνομιλία από το περιστατικό!

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης η 18χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως, ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής και κοιμόταν, ο άνδρας την βίασε, με την ίδια να το καταλαβαίνει και να τον αντιμετωπίζει «πρόσωπο με πρόσωπο».

Βίασε 18χρονη την ώρα που κοιμόταν – Γιατί κατηγορείται και η ίδια

Όταν η βρετανίδα τουρίστρια, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, κατάλαβε τι έχει συμβεί και ρώτησε τον 18χρονο για το περιστατικό, αυτός της είπε πως δεν το κατάλαβε γιατί και ο ίδιος κοιμόταν και της ζήτησε συγγνώμη.

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 18χρονη προσκόμισε και ηχογραφημένη συνομιλία στην οποία ο 18χρονος ακούγεται να δείχνει απολογητική συμπεριφορά.

Δικογραφία για υποκλοπή σε βάρος της 18χρονης

Ο 18χρονος κατηγορείται για βιασμό ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της 18χρονης κοπέλας για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 370α 2 Π.Κ. περί παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]