Πέθανε από ασφυξία στον αποθηκευτικό του κρεβατιού της

16 Οκτωβρίου 2024

Πέθανε από ασφυξία στον αποθηκευτικό του κρεβατιού της

Τραγικός θάνατος 39χρονης μητέρας, παγιδεύτηκε το κεφάλι της σε ελαττωματικό κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο και πέθανε από ασφυξία.

Το δυστύχημα που έβαλε τέλος στην ζωή της 39χρονης μητέρας συνέβη όταν, όταν η πλατφόρμα του στρώματος στο πτυσσόμενο κρεβάτι της 39χρονης έπεσε απροσδόκητα, «παγιδεύοντας τον λαιμό της στην επάνω επιφάνεια του πλαϊνού πλαισίου της βάσης του κρεβατιού» σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Τότε η άτυχη γυναίκα αδυνατώντας να απελευθερωθεί, πέθανε από ασφυξία λόγω θέσης.

Νεκρή 39χρονη στη Βρετανία: Παγιδεύτηκε σε αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού

Διαπιστώθηκε ότι το ένα από τα δύο έμβολα ανύψωσης αερίου ήταν ελαττωματικό.

Τη νεκρή γυναίκα, η οποία εργαζόταν ως αισθητικός, βρήκε η 19χρονη κόρη της, Betty. Η γυναίκα είχε επίσης έναν 11χρονο γιο, τον George.

Τραγωδία στη Βρετανία: 39χρονη παγιδεύτηκε σε πτυσσόμενο κρεβάτι και πέθανε  από ασφυξία – Libre

Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή η κόρη της, η οποία όπως είπε στο δικαστήριο: «Ανέβηκα πάνω, η πόρτα του υπνοδωματίου της μαμάς μου ήταν ορθάνοιχτη και την είδα ξαπλωμένη ανάσκελα με το κεφάλι της κάτω από το κρεβάτι».

Η κοπέλα περιέγραψε τις προσπάθειες που κατέβαλε για να απελευθερώσει τη μητέρα της από το κρεβάτι, τονίζοντας πόσοι δύσκολο ήταν για την ίδια να σηκώσει το κρεβάτι αφού είχε χαλάσει.

Ο ιατροδικαστής από την πλευρά του προειδοποίησε σε επιστολή του προς τον υπουργό επιχειρήσεων της Βρετανίας, Τζόναθαν Ρέινολντς, ότι υπάρχει κίνδυνος μελλοντικών θανάτων «εκτός εάν ληφθούν μέτρα».

Όπως σημειώνει το CNN, σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, οι ιατροδικαστές πρέπει να κάνουν αναφορές προς τον αρμόδιο οργανισμό ή την κυβερνητική υπηρεσία όταν πιστεύουν ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για την πρόληψη μελλοντικών θανάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]