Συννεφιασμένη Κυριακή με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

13 Οκτωβρίου 2024

Συννεφιασμένη Κυριακή με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα με λίγα σύννεφα και μικρή πτώση της θερμοκρασίας και επαναφορά της στα επίπεδα της εποχής, ενώ τοπικά θα σημειωθούν λίγες βροχές.

Για σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 , προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στην ανατολική χώρα όπου θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι.

Καιρός Σήμερα: Συννεφιασμένη Κυριακή με απογευματινές βροχές | Θάρρος Κοζάνη

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Ο υυδράργυρος θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 22 με 25 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 26 με 29 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα τους 24 με 26 βαθμούς και στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος θα δείξει από 17 έως 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Θα πνέουν άνεμοι βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 16 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου (σημ: στο εσωτερικό της Ήπειρου, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 17 έως 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Συννεφιασμένη Παρασκευή με άνοδο της θερμοκρασίας | ΣΚΑΪ

Την Δευτέρα

Σχεδόν αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις, προβλέπεται για την Δευτέρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ο υδράργυρος θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 26 με 28 βαθμούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]