Οι έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών έστειλαν το Γιώργο Λιάγκα στο πειθαρχικό

12 Οκτωβρίου 2024

Οι έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών έστειλαν το Γιώργο Λιάγκα στο πειθαρχικό

Οι τηλεφωνικές διαμαρτυρίες δεκάδων πολιτών και τα email που στάλθηκαν ήταν η αιτία του χάους τόσο στην ΕΣΗΕΑ όσο και στο ΕΣΡ, μετά την προβολή του ρεπορτάζ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ότι προσπάθεια και να έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, για να δείξει την μεταμέλεια του για το “κίτρινο ρεπορτάζ” που έκανε την περασμένη Πέμπτη, δεν ήταν ικανή να σταματήσει την ΕΣΗΕΑ, με το πειθαρχικό της ένωσης να τον καλεί για απολογία.

Κατά την εκπομπή του την Πέμπτη, και ενώ είχαν περάσει μόνο μερικές ώρες από το θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Αnt1, φιλοξένησε ρεπορτάζ για την κατοικία που έμενε ο άτυχος παίκτης, παρουσιάζοντας περιττές λεπτομέρειες, παραβαίνοντας την δημοσιογραφική δεοντολογία, πράγμα που έκανε την ΕΣΗΕΑ να αντιδράσει, προχωρώντας σε αυτεπάγγελτη έγκληση εναντίον του δημοσιογράφου, ο οποίος πλέον καλείται να απολογηθεί, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, που έγινε σήμερα  12/10, μετέφεραν  το κλίμα που επικράτησε μετά το τέλος της εκπομπής και τις άμεσες αντιδράσεις που υπήρξαν από το κανάλι και από το τι γινόταν στα social media.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]