Χαρδαλιάς: “Άμεση απομάκρυνση” ακόμα 6 επίορκων από την Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας

11 Οκτωβρίου 2024

Χαρδαλιάς: “Άμεση απομάκρυνση” ακόμα 6 επίορκων από την Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας

Από σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μέχρι δωροδοκίες και παραβάσεις καθήκοντος η δράση των συγκεκριμένων υπάλληλων.

Με αποφασιστικότητα που δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις, ο Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε στην άμεση απομάκρυνση έξι ακόμα επίορκων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών, οι οποίοι καταδικάστηκαν αμετάκλητα για μια σειρά από βαρύτατα αδικήματα.

Ο Χαρδαλιάς «ξήλωσε» έξι επίορκους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών - Το  μήνυμα του Περιφερειάρχη

Η υπόθεση αφορά το μακρινό 2019, ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα της κάθαρσης, με τη σχετική απόφαση εις βάρος τους να εκδίδεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Και ο Χαρδαλιάς, χωρίς να χάνει χρόνο, τους «ξήλωσε » με συνοπτικές διαδικασίες, όπως εξάλλου μας έχει συνηθίσει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Περιφερειάρχης ασχολείται  με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς τον περασμένο Απρίλιο, είχε μετακινήσει 27 στελέχη, με πολλούς από αυτούς να βαραίνονται με πειθαρχικά ή ακόμα και ποινικά παραπτώματα.

Η απόφαση αυτή είχε προκαλέσει τότε αίσθηση, αφού επρόκειτο για διευθυντές και τμηματάρχες. Μάλιστα δεν δίστασε να βάλει τάξη, αγνοώντας ακόμα και αρνητικές γνωμοδοτήσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου για κάποια πρόσωπα!

Με τέτοιες κινήσεις, εξηγείται και η ταχύτητα με την οποία προώθησε την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών Μεταφορών.

Πλέον οι πολίτες δεν χρειάζονται «παράθυρα» και γνωριμίες για να κλείσουν ένα ραντεβού ή να δώσουν εξετάσεις για δίπλωμα.

Όλα γίνονται με ένα κλικ, βάζοντας τέλος στις άνομες συναλλαγές.


«Φακελάκια τέλος» δηλώνει ξεκάθαρα ο Χαρδαλιάς προς τους συνεργάτες του, και με το «μαχαίρι στο κόκκαλο» δείχνει πως, όσο είναι εκείνος στο τιμόνι της Περιφέρειας, δεν θα υπάρξει χώρος για τέτοιου είδους φαινόμενα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]