Η πρώτη δημόσια επίσκεψη της Κέιτ μετά τη χημειοθεραπεία

11 Οκτωβρίου 2024

Η πρώτη δημόσια επίσκεψη της Κέιτ μετά τη χημειοθεραπεία

Το να συναντηθούμε με την κοινότητα σήμερα ήταν μια σημαντική υπενθύμιση της σημασίας να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στον απόηχο μιας αδιανόητης τραγωδίας.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ επισκέφθηκαν σήμερα το Σάουθπορτ, κατά την πρώτη δημόσια επίσκεψη της μετά τη χημειοθεραπεία.

Στην πόλη Σάουθπορτ, μια ήσυχη παραθαλάσσια πόλη στη βορειοδυτική Αγγλία, είχε σημειώθηκε μια φρικαλέα επίθεση με θύματα τρία κοριτσάκια τα οποία δολοφονήθηκαν με μαχαίρι και άλλα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά, κατά τη διάρκεια μαθήματος χορού με θέμα την Τέιλορ Σουίφτ.

Κέιτ-Ουίλιαμ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση του πριγκιπικού ζεύγους στο Σάουθπορτ  ΦΩΤΟ

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σήμερα, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, είχαν κατ’ ιδίαν συνομιλίες με τις οικογένειες των θυμάτων και με μια δασκάλα χορού, η οποία ήταν παρούσα τη στιγμή της επίθεσης και κατόπιν συνάντησαν εκπρόσωπους από τις τοπικές υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, οι οποίοι είχαν σπεύσει για να βοηθήσουν κατά το περιστατικό αυτό.

«Το να συναντηθούμε με την κοινότητα σήμερα ήταν μια σημαντική υπενθύμιση της σημασίας να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στον απόηχο μιας αδιανόητης τραγωδίας. Θα παραμείνετε στις σκέψεις και τις προσευχές μας».

Πρόκειται για μία από τις πρώτες υποχρεώσεις που αναλαμβάνει η Κέιτ, από τότε που ξεκίνησε να επιστρέφει με αργούς ρυθμούς στα καθήκοντά της, αφότου ολοκλήρωσε τον κύκλο της προληπτικής χημειοθεραπείας κατά του καρκίνου και αποτελεί την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έκτοτε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]