Εθνική Τράπεζα: Νέος Λογαριασμός Προνομίων με μειωμένο κόστος συναλλαγών

9 Οκτωβρίου 2024

Εθνική Τράπεζα: Νέος Λογαριασμός Προνομίων με μειωμένο κόστος συναλλαγών

Εξασφαλίζει στους πελάτες της Τράπεζας σημαντικό όφελος, αφού μειώνει το κόστος των καθημερινών τους συναλλαγών.

Ο νέος Λογαριασμός Προνομίων είναι διαθέσιμος μέσω των ηλεκτρονικών δικτύων εξυπηρέτησης Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και μέσω του δικτύου Καταστημάτων της.

Συγκεκριμένα, κάθε μήνα μπορείτε να: 

  • Λαμβάνετε και να αποστέλλετε δωρεάν 1 έμβασμα εσωτερικού έως €5.000 μέσω Digital Banking  
  • 1 εισερχόμενο έμβασμα μέχρι €5.000
  • Πραγματοποιείτε δωρεάν 4 πληρωμές λογαριασμών μέσω Digital Banking ή ΑΤΜ 
  • Πραγματοποιείτε δωρεάν 4 πάγιες εντολές 

Καλύπτει τις καθημερινές συναλλαγές, απολαμβάνοντας προνόμια συνολικής αξίας €10,50, με μηνιαία χρέωση μόλις €1,00 και ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα να εξυπηρετούνται οι πιο συνηθισμένες συναλλακτικές ανάγκες αποφεύγοντας την καταβολή χρεώσεων για κάθε μεμονωμένη συναλλαγή.

Ο Λογαριασμός Προνομίων, διατίθεται με τη μορφή λογαριασμού Ταμιευτηρίου ή Τρεχούμενου, απευθύνεται σε ιδιώτες και φυσικά πρόσωπα και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να διαχειρίζονται τις οικονομικές τους υποχρεώσεις με οικονομία, ευκολία και ασφάλεια. Απλοποιεί την τραπεζική εμπειρία των πελατών και παρέχει οφέλη και προνόμια που αναβαθμίζουν την καθημερινή συναλλακτική σχέση τους με την τράπεζα.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα χαρακτηριστικά του νέου “Λογαριασμού Προνομίων” και τους τρόπους απόκτησής του, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα nbg.gr 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]