Μπαργούμαν κέρασε καυστικό υγρό αντί για τσικουδιά παρέα τουριστών!

5 Οκτωβρίου 2024

Μπαργούμαν κέρασε καυστικό υγρό αντί για τσικουδιά παρέα τουριστών!

Οι άτυχοι τουρίστες νοσηλεύονται στη ΜΕΘ διασωληνωμένοι  και η αναπνοή τους υποστηρίζεται μηχανικά.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ηράκλειο, όταν μια παρέα τουριστών μετά από κέρασμα  γνωστού ξενοδοχείου στις Γούβες του Δήμου Χερσονήσου κατανάλωσαν καυστικό υγρό αντί για τσικουδιά από λάθος της μπαργούμαν.

Σε μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στις Γούβες στο Ηράκλειο Κρήτης, διασκέδαζε μια παρέα τουριστών μαζί με εργαζόμενους του ξενοδοχείου. Η 29χρονη μπαργούμαν, θέλοντας να κεράσει την παρέα των δύο Άγγλων, 69 και 67 ετών, ενός Γερμανού 35 ετών και δύο ακόμα ατόμων που εργάζονταν στο ξενοδοχείο, 45 και 38 ετών, του σέρβιρε σε σφηνάκια ένα υγρό που βρήκε σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο, νομίζοντας ότι επρόκειτο για τσικουδιά, σερβίροντας και ένα ποτήρι για τον εαυτό της.

BEST (Vima Thess News ) ΠΑΡΑπολιτικά ... Σφηνάκια ! - VimaThess-News.gr

Μόλις η παρέα κατανάλωσε το περιεχόμενο των ποτηριών τους, οι πέντε άντρες παρουσίασαν τα πρώτα συμπτώματα, ενώ η μπαργούμαν δεν είχε προλάβει να καταναλώσει το δικό της ποτό. Πολύ γρήγορα παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και κλήθηκε το ΕΚΑΒ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, είπε ότι τέσσερα από τα άτομα αυτά εισήχθησαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και ένα στη μονάδα του Βενιζελείου με οίδημα στο λάρυγγα, ενώ η 29χρονη μπαργούμαν, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Οι πέντε άτυχοι άντρες της παρέας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις δύο μονάδες εντατικής θεραπείας και η αναπνοή τους υποστηρίζεται μηχανικά, ενώ είναι άξιο αναφοράς ότι στάθηκαν τυχεροί που βρέθηκαν τόσα άδεια κρεβάτια στις μονάδες των δύο νοσοκομείων.

Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάστασή τους, η οποία κρίνεται ως σοβαρή, θα γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις για να εντοπιστούν πιθανές βλάβες και σε άλλα όργανα.

Μετά το περιστατικό οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου συνέλαβαν το διευθυντή του ξενοδοχείου ενώ σχηματίζεται δικογραφία και για την 29χρονη μπαργουμαν καθώς και για τον 38χρονο εργαζόμενο, ενώ κατασχέθηκε το επίμαχο υγρό προκειμένου να ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]