Χάρης Δούκας: Δεν θα ξαναγίνουμε δεκανίκι της ΝΔ

3 Οκτωβρίου 2024

Χάρης Δούκας: Δεν θα ξαναγίνουμε δεκανίκι της ΝΔ

Δεν θέλουμε ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ για να συγκυβερνήσουμε με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά για να αλλάξουμε το μοντέλο διακυβέρνησης και να το φέρουμε κοντά στους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας έκανε την προεκλογική του εκστρατεία μιλώντας στο Πανελλήνιο αθλητικό κέντρο στην Κυψέλη λίγες ημέρες πριν στηθούν οι κρίσιμες κάλπες για την εκλογή του προέδρου του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κάλεσε τους ψηφοφόρους στη «νέα μεγάλη αλλαγή» βάζοντας στοίχημα «όλοι μαζί μπορούν να κερδίσουν το στόχο, δεν θέλουμε ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ για να συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ, αλλά για να αλλάξουμε το μοντέλο διακυβέρνησης και να το φέρουμε κοντά στους πολίτες»

Χ. Δούκας: «Κρίσιμη η κάλπη της Κυριακής – Δεν υπάρχουν δεδομένοι νικητές»  | Athens Voice

«Θέλουμε ένα μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ βούτυρο στο ψωμί του κ. Μητσοτάκη ή ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ;», ήταν το δίλημμα που έθεσε, «Δεν θέλουμε ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ για να συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ, αλλά για να αλλάξουμε το μοντέλο διακυβέρνησης και να το φέρουμε κοντά στους πολίτες», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κινήματος. «Λένε επίσης ότι πρέπει να προσέξουμε με ποιους θα μιλήσουμε από τα αριστερά. Πολύ μεγάλη ένταση, προσέξτε να μην έχουν ανοίξει κάποια μεγάλη κερκόπορτα από τα δεξιά. Να είμαι καθαρός: Δεν θα γίνουμε ξανά δεκανίκι της ΝΔ. Θέλουμε να αλλάξουμε το σύστημα διακυβέρνησης και όχι να συγκυβερνήσουμε», πρόσθεσε.

Τη φράση του Χάρη Δούκα «το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ξανά δεκανίκι της ΝΔ» στηλίτευσε η Άννα Διαμαντοπούλου, καλώντας τον να ανακαλέσει.

Ο Χάρης Δούκας κατά την κεντρική του προεκλογική ομιλία στο γήπεδο του Πανελληνίου, τόνισε πως «δεν θα γίνουμε ξανά δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας».

Η συνυποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Attica τόνισε πως «θεωρώ ότι αυτό πρέπει να το πάρει πίσω. Και η κυβέρνηση Παπανδρέου και η συγκυβέρνηση Βενιζέλου ουσιαστικά έσωσαν τη χώρα, έβαλαν πλάτη και πλήρωσαν για τα αμαρτήματα δεκαετιών και κυρίως της κυβέρνησης Καραμανλή. Είμαι εδώ σταθερά».

Η Άννα Διαμαντοπούλου θέλοντας να απαντήσει σε όσους την κατηγορούν για απουσία σημείωσε ότι «είμαι από τα 18 μου στο ΠΑΣΟΚ. Έχω περάσει τις πιο δύσκολες στιγμές έχω δώσει κάθε είδους μάχες και έχω εκλεγεί σε Αθήνα και περιφέρεια. Πέρασα την πραγματικά δύσκολη περίοδο όταν μας έβαζαν φωτιές στα σπίτια μας και κρεμάλες στις πλατείες για τους βουλευτές και τότε έγινε μία τεράστια προσπάθεια για να σωθεί η χώρα» σημείωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]