Έκλεψε μια ελιά μαζί με την γλάστρα της έξω από κατάστημα (βίντεο)

2 Οκτωβρίου 2024

Έκλεψε μια ελιά μαζί με την γλάστρα της έξω από κατάστημα (βίντεο)

Έκανε φιλότιμες προσπάθειες να πάρει την ελιά από την ρίζα και αφού είδε πως δεν τα κατάφερνε πήρε όλη τη γλάστρα με την ιδιοκτήτρια να της στέλνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα!

Η “κυρία” να επιστρέψει την γλάστρα που “σήκωσε” τα ξημερώματα αλλιώς θα υποστεί τις συνέπειες ήταν το μήνυμα της ιδιοκτήτριας της γλάστρας με την ελιά..!

Μια ασυνήθιστη “κλοπή” κατέγραψε η κάμερα καταστήματος στην πόλη της Λαμίας, όταν μια κυρία βάζοντας στο μάτι μια ελιά που βρισκόταν έξω από το κατάστημα, αποφάσισε στις στις 4:20′ τα ξημερώματα της Τετάρτης, να βγει και να πετάξει τα σκουπίδια της και επί της ευκαιρίας να πάρει και την ελιά!

Η «κυρία» να επιστρέψει την γλάστρα που «σήκωσε» τα ξημερώματα» - Magnesia  News

Επειδή όμως δεν έβγαινε, τελικά την “σήκωσε” μαζί με την γλάστρα κι έφυγε. Δυστυχώς για αυτήν την κατέγραψε η κάμερα του καταστήματος.

Το μήνυμα της ιδιοκτήτριας προς την “κυρία” είναι να επιστρέψει την γλάστρα και να τελειώσει το θέμα εκεί.

Αν δεν την επιστρέψει επειδή το πρόσωπο της φαίνεται καθαρά στην κάμερα θα το παραδώσει στην αστυνομία για τα περαιτέρω.

«Δεν είναι η αξία της γλάστρας και της ελιάς, είναι η πράξη που με ενόχλησε. Αν μου την ζητούσε θα της την χάριζα…», είπε η ιδιοκτήτρια στο LamiaReport.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]