Σοκάρει η καταγγελία: Βιασμός 5χρονου από συνομηλίκους του σε νηπιαγωγείο

27 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκάρει η καταγγελία: Βιασμός 5χρονου από συνομηλίκους του σε νηπιαγωγείο

Καταγγελία για βιασμό 5χρονου από συνομηλίκους του στο νηπιαγωγείο κατά την διάρκεια του διαλείμματος, έκανε ο πατέρας του.

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία ενός πατέρα ότι το 5χρονο παιδί του βιάστηκε κατά τη διάρκεια διαλείμματος από συνομηλίκους του σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης.

Ο 5χρονος, είναι παιδί μουσουλμανικής οικογένειας που μένει στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr.

Η καταγγελία του πατέρα, προκάλεσε σοκ τόσο στην Διευθύντρια όσο στους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου, αλλά και στους γονείς των παιδιών οι οποίοι πληροφορήθηκαν ότι, οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση.

Έκλεισε» 1 Νηπιαγωγείο, συγχώνευση 2 Δημοτικών, υποβιβάστηκαν 9 - ertnews.gr

Το παιδάκι, θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ επειδή η καταγγελία για βιασμό από συνομήλικους του, 5χρονους δηλαδή, δύσκολα μπορεί να γίνει πιστευτή, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. 

Πολλά τα σενάρια, με ένα από αυτά ο βιασμός που φέρεται να έγινε στο 5χρονο να συνέβη από μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά και όχι μόνο..

Η διερεύνηση της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη, τις επόμενες ώρες, αναμένεται να υπάρξουν καταθέσεις για την υπόθεση και ανάλογα με τα αποτελέσματα των ερευνών και όσων ειπωθούν, θα αποφασιστεί η εξέλιξη της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]