Smart Readiness και Gigabit Voucher: Με ένα κλικ από το κινητό μας θα αλλάζουμε πάροχο ρεύματος 

26 Σεπτεμβρίου 2024

Smart Readiness και Gigabit Voucher: Με ένα κλικ από το κινητό μας θα αλλάζουμε πάροχο ρεύματος 

Έρχεται νέα εφαρμογή για την ενέργεια.Τα 2 νέα voucher για γρήγορο ίντερνετ

Πιο γρήγορο, πιο σταθερό αλλά και πιο φθηνό Internet αναμένεται να φέρουν τα προγράμματα «Smart Readiness» και «Gigabit Voucher», με τα οποία με ένα κλικ θα μπορούμε στο εξής να αλλάζουμε πάροχο ρεύματος, ανακοίνωσε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Παπαστεργίου: Νέα δεδομένα στο ίντερνετ φέρνουν τα Smart Readiness και Gigabit  Voucher • Η Άποψη
Smart Readiness: Νέο voucher για υψηλές ταχύτητες internet

 Θα μπορούμε πλέον να αλλάζουμε τιμολόγια μόνο από το κινητό μας. Πρόκειται για μια απλή διαδικασία” είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός και πρόσθεσε:

“Δεν θα χρειαστεί να πάμε σε κανένα γραφείο, να στέλνουμε κανένα e-mail. Θα μας έρχεται ένα μήνυμα, ένα notification από την εταιρεία ενέργειας στην οποία όταν ασυμφωνούμε να πάμε σε αυτή και τα στοιχεία μας είναι αληθή, θα συμφωνούμε εφόσον όντως ισχύουν αυτά και θα αλλάζουμε έτσι απλά..πάροχο. Τόσο απλά προκειμένου να κερδίσουμε από αυτές τις διαφορές“.

Όλη η δουλειά θα γίνεται μέσα στο Gov.gr Wallet και είναι πάρα πολύ σημαντικό να πούμε ότι σε μια περίοδο που αυξάνονται οι ηλεκτρονικές απάτες, στόχος μας είναι να μεταφέρουμε όλη την κίνηση και επικοινωνία των πολιτών στο Gov.gr Wallet προκειμένου από κει και πέρα πλέον με ασφάλεια να κάνουμε ότι χρειάζεται“.

Η εφαρμογή, η οποία είναι σχεδόν έτοιμη, αφορά όλες τις μορφές ενέργειας, και το ρεύμα και το φυσικό αέριο. Η διαδικασία θα είναι δωρεάν και δεν θα ισχύουν ρήτρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]