Αρναούτογλου: Πέρασα δύσκολα σαν παιδί –  Οι γονείς μας αφήνουν αποτυπώματα..

26 Σεπτεμβρίου 2024

Αρναούτογλου: Πέρασα δύσκολα σαν παιδί –  Οι γονείς μας αφήνουν αποτυπώματα..

Μου έχουν δώσει και πολύ καλά στοιχεία αλλά και πράγματα που δεν τα θέλω να τα έχω μέσα μου, να τα ξεριζώσω. Δεν τους συχγωρώ σε κάποια πράγματα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, “Αλήθειες με τη Ζήνα”, όπου μίλησε για πολλά θέματα, με το θέμα των γονιών του να έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση.. «Δεν συγχωρώ τους γονείς μου σε κάποια πράγματα!»

Αφορμή για να μιλήσει για τους γονείς του ήταν η αναφορά που έκανε η Ζήνα για τον γιο του.

Αμετανόητος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε συγχωρώ τους γονείς μου...» -  Gossip - Athens magazine

«Έχεις δημιουργήσει ένα πολύ επικοινωνιακό παιδί που είναι χαρούμενο…θέλει να σου μιλήσει..

 Ο Αναστάσης μου είναι κάτι… Θέλω να του δώσω όλη αυτή την αγάπη! Κάνω τεράστιο αγώνα να μπορώ να είμαι ο καλύτερος πατέρας. Είναι πολύ δύσκολο. Υποκλίνομαι στους γονείς να είναι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ να προσπαθούν να μην τους λείψει τίποτα.

«Εγώ πέρασα δύσκολα σαν παιδί. Έχω πει κάποια πράγματα κατά καιρούς. Εγώ παρακαλώ τον Αναστάση να γίνει χορευτής γιατί του αρέσει χορός. Εμείς αν δεν κάναμε αυτό που ήθελε ο πατέρας, είχαμε επιπτώσεις..

Μέχρι τα 27 μου έψαξα να βρω πεθερικά που θα άρεσαν στους γονείς μου και θα περνούσαν καλοί αυτοί. Η λατρεία και η παράνοια τους πως μεγαλώναμε…

Μου έχουν δώσει και πολύ καλά στοιχεία αλλά και πράγματα που δεν τα θέλω να τα έχω μέσα μου, να τα ξεριζώσω. Οι γονείς μας αφήνουν αποτυπώματα. Θα μου πεις λάθος τους; Έτσι είχαν μεγαλώσει. Δεν με νοιάζει. Δεν τους συχγωρώ σε κάποια πράγματα, ας πήγαιναν να τα αλλάξουν», εξομολογήθηκε επίσης συγκινημένος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]