Σκότωσε τη φίλη του και την “έκτισε” στο μπαλκόνι του σπιτιού του

25 Σεπτεμβρίου 2024

Σκότωσε τη φίλη του και την «έκτισε» στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Έβαλε τη σορό της σε μια βαλίτσα και την έκτισε κάτω από τούβλα και τσιμέντο στο μπαλκόνι του.

Το πτώμα που βρέθηκε στο μπαλκόνι, μέσα στην βαλίτσα μετά από 16 χρόνια, είχε διατηρηθεί σε κάποιο βαθμό με τις αρχές, να καταφέρνουν να κάνουν αναγνώριση μετά από ανάλυση των δακτυλικών της αποτυπωμάτων. 

Φρίκη έχει προκαλέσει στη Νότια Κορέα η αποκάλυψη μια γυναικοκτονίας πριν από 16χρονια.

Συγκεκριμένα ο 50χρονος από την Νότια Κορέα ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη φίλη του και έκρυψε τη σορό της κάτω από στρώμα τσιμέντου στο μπαλκόνι του σπιτιού του, τον Οκτώβριο του 2008.

Aφού χτύπησε τη γυναίκα με ένα αμβλύ αντικείμενο ο δράστης τοποθέτησε το πτώμα σε έναν μεγάλο ταξιδιωτικό σάκο και τον έκτισε στο μπαλκόνι της γκαρσονιέρας του κάτω από τούβλα και ένα στρώμα τσιμέντου πάχους 10 εκατοστών.

Η γυναίκα δεν είχε επαφή με την οικογένειά της για αυτό και η εξαφάνισή της δηλώθηκε τρία χρόνια αργότερα στις Αρχές.

Νότια Κορέα - Γυναικοκτονία

Η φρικτή αποκάλυψη

Όταν ξεκίνησε η έρευνα το 2011 ο δράστης είπε στην αστυνομία ότι είχαν χωρίσει. Το σπίτι όπου ήταν θαμμένη και στο οποίο έμεινε μέχρι το 2016 αργότερα το χρησιμοποιούσε ο ιδιοκτήτης σαν αποθήκη.

Το πτώμα βρέθηκε τον περασμένο μήνα, όταν ένας εργάτης που αναζητούσε την πηγή διαρροής νερού, εντόπισε τον ταξιδιωτικό σάκο. Η σορός «είχε διατηρηθεί σε κάποιο βαθμό», είπε η αστυνομία και με τα δακτυλικά αποτυπώματα ταυτοποιήθηκε.

Ο δράστης ανακρίθηκε και τελικά κάποια στιγμή λύγισε και ομολόγησε το έγκλημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]