Ερωτευμένος δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας

25 Σεπτεμβρίου 2024

Ερωτευμένος δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας

Για όλους και για όλα μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή του ANT1 το «Πρωινό»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή του ANT1 «Πρωινό», στην οποία μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Απόστολο Γκλέτσο, τους Λιγνάδη – Φιλιππίδη, τον Λάκη Λαζόπουλο, τη φαρμακευτική αγωγή που παίρνει και τη νέα του σχέση.

Μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε πως ήταν βέβαιος για το αποτέλεσμα, δεν έγινε αποδεκτός ποτέ , ήταν έκπληξη η εκλογή του, έφτασε η ώρα που τον εκπαραθύρωσα , δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του σε αυτό το κόμμα. Αντί να προσαρμοστεί στις συνθήκες του συγκεκριμένου κόμματος και την συνύπαρξη του με συγκεκριμένες προσωπικότητες προσπάθησε να τους εξοντώσει, τόνισε συμπληρώνοντας πως τελείωσε για την Ελλάδα..

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει κάνει πολλά περισσότερα στη ζωή του από ό,τι θα μπορούσε να κάνει. Από τότε που ξεκίνησε, πώς έγινε ηθοποιός, ποιες ήταν οι κοινωνικές του σχέσεις, ποιες ήταν οι κοινωνικές στενές του σχέσεις. Έφτασε στο ταβάνι όταν έγινε δήμαρχος Στυλίδας. Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν είναι το πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει ένα κόμμα στην εξουσία..».

Συνεχίζοντας μίλησε για τον Σεφερλή: Η σάτιρα είναι σάτιρα αρκεί να μην έχει χαρακτηριστικά κακότητας και σίγουρα έχει όρια..  «Επί 8 χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος μου έκανε μπούλινγκ γιατί πουλάω. Εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου και γι’ αυτό είμαστε στα δικαστήρια».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι έχει αλλάξει στη ζωή του το τελευταίο διάστημα, ο γνωστός ποινικολόγος αρχικά αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε:

«Έκοψα την κορτιζόνη κατόπιν εντολής των γιατρών και λόγω της αλλαγής αυτής χάνω κιλά. Μεσολάβησε και μια μικρή ξεκούραση το καλοκαίρι, το οποίο περνάω πάντοτε με τα παιδιά μου».

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Είμαι ερωτευμένος, έχω μια σχέση τους τελευταίους 8 μήνες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]