Τα παιχνίδια της μοίρας: Ο Διονύσης Πρώιος πέθανε με τον ίδιο τρόπο με τον γιο του

21 Σεπτεμβρίου 2024

Τα παιχνίδια της μοίρας: Ο Διονύσης Πρώιος πέθανε με τον ίδιο τρόπο με τον γιο του

Ο Διονύσης Πρώιος, γνωστός από το ριάλιτι μαγειρικής Masterchef, είχε αναφερθεί πολλές φορές στον γιό του όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος, έχασε τη ζωή του ηλικία 58 ετών σε τροχαίο με τη μηχανή του, ένας παίκτης που από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα πλατό του παιχνιδιού κέρδισε την αγάπη όχι μόνο των συμπαικτών του και των κριτών αλλά και των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν το Masterchef 4.

Ο  Διονύσης Πρώιος είναι ο δεύτερος παίκτης που χάνει την ζωή του μέσα σε λίγους μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο της Ντέμης Γεωργίου τον περασμένο Ιούλιο

Τη δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του έκανε η γνωστή η καλή του φίλη, Δομινίκη Κεφαλοπούλου, με μια ανάρτησή της στο Facebook.

«Μόλις έφυγε απ’ τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!», έγραψε.

Η εξομολόγηση του Διονύση Πρώιου για το δυστύχημα του γιου του

«Νιώθω ενοχές ακόμα και για μία φωνή που μπορεί να του έβαλα. Δόξα τω Θεώ όμως είχαμε πολύ καλή σχέση. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 31 χρονών και τον είδα 7 φορές στη ζωή μου -την 7η τον κουβαλούσα. Ο γιος μου πέθανε 20 χρονών, και ήμουν πάντα δίπλα του, μέρα-νύχτα, στις αρρώστιες του, στην πείνα του… Καλύτερα 20 χρόνια, όπως αυτά που έζησα με τον γιο μου, παρά τα 30 που έζησα με τον πατέρα μου», είχε εξομολογηθεί ο Διονύσης Πρώιος.

Όπως είχε προσθέσει: «Tο λέω ακόμα, γιατί έχω μείνει εγώ που έχω ζήσει τόσα πράγματα και δεν έμεινε αυτό το παιδάκι, που δεν έκανε ούτε τα μισά από μένα -αλλά στην ουσία είχε κάνει πολλά σε σχέση με την ηλικία του. Ήταν ναυαγοσώστης, είχε ταξιδέψει, μιλούσε πολλές γλώσσες, δεν είχε γνωρίσει κέρατο από σχέση και συνέταιρο-απατεώνα. Έζησε μόνο τον αφρό κι έφυγε. Μπράβο του, γιατί κι εγώ ήθελα να φύγω νέος, αλλά δεν τα κατάφερα.

»Βέβαια, το μόνο που με σταμάτησε για να μην αυτοκτονήσω, ήταν ότι υπάρχει μία περίπτωση να ξανασυναντηθούν τα πνεύματά μας και με την αυτοκτονία μπορεί να χάσω αυτήν την ευκαιρία. Ήταν το πρώτο πράγμα που έβγαλα απ’ το κεφάλι μου, η μαγκιά ήταν να συνέλθω, να ξαναγελάσω. Συνήλθα με τρία όνειρα που με έκανε και είδα ο γιος μου, κατάλαβα ότι απαγορεύεται να στενοχωριέμαι».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]