Ο “Greek Freak” άφησε φιλοδώρημα 3.000 ευρώ

20 Σεπτεμβρίου 2024

Ο “Greek Freak” άφησε φιλοδώρημα 3.000 ευρώ

Μαζί με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3.000 ευρώ, άφησε και ένα ζευγάρι αγαπημένα του παπούτσια, τα οποία του τα είχαν ζητήσει επί πληρωμή και είχε αρνηθεί..

To ποσό των 3.000 ευρώ άφησε φιλοδώρημα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο “Greek Freak” σε μαγαζί στη Μύκονο.

Ένας σερβιτόρος του καταστήματος  μιλώντας στην κάμερα του «Mykonos Live TV»  έκανε τις αποκαλύψεις.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άφησε φιλοδώρημα 3.000 ευρώ σε club και χάρισε παπούτσια  του στον σεφ
Μύκονος: Ποιος διάσημος άφησε 3.000 ευρώ φιλοδώρημα σε μαγαζί | Ρεπορτάζ  και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, την  Πολιτική

Ο “Greek Freak”έκανε δώρο ένα ζευγάρι από τα αγαπημένα του παπούτσια του, στον σεφ του μαγαζιού που επισκέφθηκε άφησε και φιλοδώρημα, ύψους 3.000 ευρώ.

΄Όμως από ότι φαίνεται η οικογένεια του Γιάννη είχε μείνει πολύ ευχαριστημένη καθώς η γυναίκα του είχε κάνει στο ίδιο μαγαζί το Bachelorette πάρτι της, και μάλιστα είχε φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς είχε χάσει το τηλέφωνο της και μετά από αρκετό ψάξιμο των υπαλλήλων του καταστήματος, το τηλέφωνο βρέθηκε με την γυναίκα του Αντετοκούμπο να τους αγκαλιάζει να τους ευχαριστεί και να τους αφήνει φιλοδώρημα με τετραψήφιο αριθμό..!

Έκανε τζίρο γύρω στις 12.000 ευρώ ο Γιάννης και άφησε tips 3.000 ευρώ. Είναι κιμπάρης, θα έλεγα. Ο Γιάννης δεν έχει παραξενιές. Ένιωθα δέος που ήμουν δίπλα του. Δεν πίνει αλκοόλ, ούτε αυτός ούτε τα αδέρφια του. Μόνο αναψυκτικά. Τα ποτά τα έχουν για τους φίλους τους», ανέφερε ο σερβιτόρος στο τέλος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]