Υπαξιωματικός των Ειδικών δυνάμεων βρίσκεται στο  Survivor – “Αν δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης”

19 Σεπτεμβρίου 2024

Υπαξιωματικός των Ειδικών δυνάμεων βρίσκεται στο  Survivor – “Αν δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης”

Η Γεσθημανή Κουτούζογλου είχε αιτηθεί να λάβει άδεια άνευ αποδοχών από την 1η Οκτωβρίου έχοντας στο μυαλό της την παραμονή της στο Survivor

Μετά την αναστάτωση που έχει προκληθεί στο εσωτερικού του ΓΕΣ για την συμμετοχή υπαξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, στο Survivor, καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Λάμπρος Τζούμης ο οποίος είπε ότι: Ένας υπαξιωματικός απαγορεύεται να πάρει άδεια άνευ αποδοχών χωρίς να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι.

Συμπληρώνοντας ότι αν οι λόγοι συμμετοχής της ήταν οικονομικοί, αυτό θα πρέπει να προβληματίσει του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ ΚΟΥΤΟΥΖΟΓΛΟΥ – διαφορετικό

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπαξιωματικός των ειδικών δυνάμεων Γεσθημανή Κουτούζογλου, με καταγωγή από τη Δράμα, «έχει την κανονική άδειά της μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, ζήτησε να πάρει μία εξάμηνη άνευ αποδοχών από 1ης Οκτωβρίου, όμως χωρίς να έχουν αποφασίσει εάν της δίνουν αυτή την άδεια, εκείνη πήγε και η ΕΔΕ που θα γίνει είναι για δύο θέματα.

Το ένα γιατί ενώ είναι σε κανονική άδεια είναι στο εξωτερικό και όχι εντός Ελλάδος και το δεύτερο γιατί πήγε σε τηλεπαιχνίδι χωρίς άδεια. Εδώ να πω ότι και παλαιότερα στελέχη του Στρατού έχουν πάρει μέρος σε τηλεπαιχνίδια, δηλαδή ο Στρατός δίνει άδεια για να πάει κάποιος, αλλά δεν πηγαίνεις χωρίς να έχει αποφασίσει ο Στρατός αν στο αφήνει».

Ο αντιστράτηγος ε.α., Λάμπρος Τζούμης, σημείωσε ότι «στα στελέχη των ειδικών δυνάμεων απαγορεύεται να πάρουν άδεια για να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι, άρα το πρώτο ερωτηματικό που δημιουργείται είναι αν έχει πάρει άδεια η εν λόγω υπαξιωματικός ή αν έφυγε αυθαίρετα».

Η ηγεσία του ΓΕΣ φέρεται ότι αναμένεται να διατάξει πειθαρχικό έλεγχο προκειμένου να εξετασθεί εάν είχε πάρει άδεια για συμμετοχή στο ριάλιτι και εάν είχε αιτηθεί να μεταβεί στο εξωτερικό για αυτό τον λόγο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]