Ντ. Μπακογιάννη: “Υπάρχει υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ που αν εκλεγεί, ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι”

19 Σεπτεμβρίου 2024

Ντ. Μπακογιάννη: “Υπάρχει υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ που αν εκλεγεί, ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι”

Η βουλευτής της ΝΔ ρωτήθηκε για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και για το εάν έχει προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε πως δεν έχει προτίμηση, ωστόσο «υπάρχει ένας υποψήφιος που αν εκλεγεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι», χωρίς, όμως να να ονομάσει σε ποιον αναφέρεται..

Σε σχετική αναφορά για την άνοδο κομμάτων δεξιά της ΝΔ, όπως το κόμμα της Ελληνικής Λύσης είπε χαρακτηριστικά: “Πάντα υπάρχουν ψεκασμένοι προσθέτοντας ότι και ο Πάνος Καμμένος είχε φθάσει στο 10%” και συνέχισε λέγοντας

Όταν μιλάει ο Βελόπουλος για επιστολές του Ιησού Χριστού και κηραλοιφές, λυπάμαι αυτό δεν είναι πολιτική. Από τη μία θα κηρύξουμε πόλεμο στην Τουρκία, από την άλλη θα φέρουμε τον Ρώσο να κάνει κουμάντο στην Ευρωπαϊκή Ένωση να μας σώσει, με συγχωρείτε αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα”.

Ερωτηθείσα μάλιστα γιατί η ίδια αποκλείει τη δεξιά στροφή της κυβέρνησης, έσπευσε να αναφερθεί στην ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ, την οποία «αν την πάρετε σήμερα και τη διαβάσετε 50 χρόνια μετά, θα δείτε ότι αποτελεί σύγχρονη διακήρυξη. Η ΝΔ έχει ταυτότητα και δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έλεγε ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα που δεν βρίσκεται ούτε προς τα δεξιά ούτε προς τα αριστερά, αλλά καλύπτει από την εκσυγχρονισμένη Αριστερά μέχρι τη μη φασιστοειδή Δεξιά. Όποτε κάναμε το λάθος να συμπτύξουμε αυτόν τον χώρο, φτάσαμε στο 18%».

Απαντώντας στις φήμες περί «αντάρτικου» 11 βουλευτών ως προς τα «κόκκινα δάνεια», η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως «αν η κανονική δημοκρατική λειτουργία ονομάζεται αντάρτικο, τότε έχουμε πρόβλημα. Οι βουλευτές έχουμε υποχρέωση να ασκούμε πίεση στην κυβέρνηση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]