Θέμης Αδαμαντίδης: “Για να φτάσει στο σημείο να σηκώσει χέρι, ο Λύτρας ίσως τον έπνιγε η κατάσταση”

19 Σεπτεμβρίου 2024

Θέμης Αδαμαντίδης: “Για να φτάσει στο σημείο να σηκώσει χέρι, ο Λύτρας ίσως τον έπνιγε η κατάσταση”

Ο Θέμης Αδαμαντίδης θέλησε να δώσει τη δική του εκδοχή στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Απόστολου Λύτρα προς τη σύζυγό του κάνοντας δηλώσεις που προκαλούν προβληματισμό και θα συζητηθούν.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό» για το πώς έπρεπε να φερθεί ο Απόστολος Λύτρας στο περιστατικό και για τους λόγους που μάλλον έφτασε σε αυτό το βίαιο συμβάν, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του ιστορία με την πρώην σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και δεν εμφανίστηκε ποτέ

Ο τραγουδιστής δήλωσε αρχικά: «Με στενοχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε και λόγω θέσης να μη φτάσει μέχρι εκεί».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Φαντάσου όμως, από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε. Όχι στο αποτέλεσμα. Για να φτάσει σε σημείο να σηκώσει χέρι, ίσως τον έπνιγε η κατάσταση, τον μείωσε και τον ξεφτίλισε. Να φτάσεις στο σημείο να χτυπήσεις στη μούρη; Δεν μπορούσε να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο;».

Τέλος, αναφέρθηκε στο δικό του περιστατικό βίας με τη Βαρβάρα Κίρκη. «Εγώ δεν ακούμπησα καμία μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Στο περιστατικό με τη Βαρβάρα μπήκε πολύ “σάλτσα” μέσα. Ήταν στημένο», είπε κλείνοντας.

Γιώργος Λιάγκας κατά Θέμη Αδαμαντίδη: «Κλείσ' το το ρημάδι, μη τα λες αυτά,  είναι δυνατόν;» – Δείτε βίντεο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]