΄Εκρηξη σε αεροπλάνο – Εξερράγησαν power bank σε γυναικεία τσάντα

18 Σεπτεμβρίου 2024

΄Εκρηξη σε αεροπλάνο, εξερράγησαν power bank σε γυναικεία τσάντα στο Ηράκλειο.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης το μεσημέρι της Τρίτης, όταν powerbank και ηλεκτρονικό τσιγάρο που βρισκόταν στις αποσκευές επιβάτιδας σε τσαντάκι στο κάθισμά της εξερράγησαν, πιθανότατα λόγω υπερφόρτισης.

Πτήση με 234 επιβάτες με προορισμό τον Λονδίνο δεν κατάφεραν να φτάσουν έγκαιρα στον προορισμό τους καθώς αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το αεροπλάνο, όταν σημειώθηκε έκρηξη από ένα powerbank και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο που είχε στην τσάντα της μια επιβάτης, λόγω υπερφόρτωσης.

Ηράκλειο: «Ούρλιαζαν "βόμβα, βγείτε έξω"» - Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη  όταν εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο σε πτήση προς Λονδίνο
Έκρηξη από powerbank σε αεροπλάνο στο Ηράκλειο - Τι συνέβη -  @Apokoronaslife.gr

 Αμέσως μετά το συμβάν η καμπίνα του αεροπλάνου γέμισε καπνό, όμως δεν εκδηλώθηκε φωτιά και δεν χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του αερολιμένα κινητοποιήθηκαν αμέσως, και τα μέλη του πληρώματος με τη χρήση πυροσβεστήρα διαχειρίστηκαν την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην καμπίνα, αλλά και τους επιβάτες που είχαν τρομοκρατηθεί.

Το αεροσκάφος εκκενώθηκε αμέσως, ενώ το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξε τραυματισμός. Για λόγους ασφαλείας η πτήση ακυρώθηκε και οι επιβάτες έφτασαν στον προορισμό τους με άλλο αεροπλάνο.

Το περιστατικό χαρακτηρίζεται ως πρωτοφανές για τα δεδομένα της Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]