H Κάμαλα Χάρις ζητάει κι άλλο debate – Ο Τραμπ αρνείται

13 Σεπτεμβρίου 2024

H Κάμαλα Χάρις ζητάει κι άλλο debate – Ο Τραμπ αρνείται

Στο ντιμπέιτ το βράδυ της Τρίτης ,ήταν η πρώτη φορά που οι υποψήφιοι Κάμαλα Χάρις και ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο, για τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις και υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές δήλωσε ότι πιστεύει πως οι Αμερικανοί ψηφοφόροι το αξίζουν να έχουν άλλη μια τηλεμαχία μεταξύ της ίδιας και του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ.

Η Κάμαλα Χάρις θέλει ακόμη ένα ντιμπέιτ

Η Κάμαλα Χάρις πιστεύει ότι “το οφείλουμε στους ψηφοφόρους” να κάνουμε άλλη μια προεδρική τηλεμαχία

Ο πρώην πρόεδρος Τραμπ δήλωσε νωρίτερα σήμερα σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, ότι δεν θα κάνει άλλο ντιμπέιτ πριν από τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

«Όταν ένας μαχητής χάνει έναν αγώνα, οι πρώτες λέξεις που βγαίνουν από το στόμα του είναι “θέλω ρεβάνς“. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι κέρδισα το ντιμπέιτ εναντίον της συντρόφισσας Κάμαλα Χάρις, της υποψήφιας της Ριζοσπαστικής Αριστεράς των Δημοκρατικών, το βράδυ της Τρίτης, και εκείνη ζήτησε αμέσως ένα δεύτερο ντιμπέιτ», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ

Στο μεταξύ η Δημοκρατική Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις προηγείται του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ με 47% έως 42% στην κούρσα για να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, αυξάνοντας το πλεονέκτημά της μετά από μετά από την τηλεμαχία που είχαν και οι ψηφοφόροι πιστεύουν ότι κέρδισε η Αντιπρόεδρος, σύμφωνα με το Reuters/Ipsos. ς της 5ης Νοεμβρίου.

Η διήμερη δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε σήμερα και δείχνει ότι η Χάρις προηγείται με πέντε μονάδες του Τραμπ στους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους. Στην προηγούμενη δημοσκόπηση (21-28 Αυγούστου) η διαφορά τους ήταν τέσσερις μονάδες υπέρ της Χάρις.

Μεταξύ των ψηφοφόρων που είπαν ότι άκουσαν έστω και κάτι από την τηλεμαχία της Τρίτης, το 53% είπε ότι κέρδισε η Χάρις και το 24% έκρινε νικητή τον Τραμπ. Στην ερώτηση ποιος από τους δύο κόμπιαζε και δεν έδειχνε οξύνους, το 52% απάντησε ο Τραμπ και το 21% η Χάρις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]