Νέες αποκαλύψεις με την Ζιζέλ Πελικό: Ο άνδρας και ο γείτονας βίαζαν μαζί τις συζύγους τους

12 Σεπτεμβρίου 2024

Νέες αποκαλύψεις με την Ζιζέλ Πελικό: Ο άνδρας και ο γείτονας βίαζαν μαζί τις συζύγους τους

Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας με την υπόθεση της Ζιζέλ, ο Πελικό είχε γίνει εκπαιδευτής ενός 63χρονου που έκανε τα ίδια στην δική του γυναίκα..

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της δίκης του 71χρονου Ντομινίκ Πελικό για τους βιασμούς της συζύγου του. Στη χθεσινή ακρόαση, αποκαλύφθηκε πως ο Πελικό προμήθευε με υπνωτικά και έναν γείτονά του ο οποίος βίαζε και αυτός τη σύζυγό του.

Ζιζέλ Πελικό: Αποκαλύψεις στη δίκη – Ο άνδρας της είχε μιμητή, του έδινε τα  υπνωτικά και βίαζαν μαζί τις συζύγους τους | Marie Claire | Ό,τι έχει  σημασία για τις γυναίκες

Την Τετάρτη, το δικαστήριο άκουσε πως ένας άλλος άνδρας που δικάζεται, ο οποίος ονομάζεται Ζαν-Πιερ, ήταν φερόμενος ως «μαθητευόμενος» του Ντομινίκ Πελικό. Δεν δικάστηκε για τον βιασμό της Ζιζέλ, αλλά μάλλον για τη χρήση της ίδιας μεθόδου για τον βιασμό της ίδιας του της συζύγου και τη στρατολόγηση του Πελικό για να τη βιάσει και αυτή.

Ο 63χρονος Ζαν-Πιερ πρώην οδηγός φορτηγού ενός αγροτικού συνεταιρισμού, φέρεται να είχε επαφή με τον Πελικό σε ένα chatroom και φέρεται να χρησιμοποίησε την ίδια τεχνική για να ναρκώσει τη δική του σύζυγο προκειμένου να τη βιάσει, με τη συμμετοχή του Πελικό. Ο Πελικό φέρεται να παρείχε ηρεμιστικά για να ναρκώσει τη σύζυγο του 63χρονου και να πάει και ο ίδιος για να τη βιάσει.

Οι ερευνητές της αστυνομίας δήλωσαν ότι ο Ζαν-Πιερ τους είπε ότι γνώρισε τον Ντομινίκ Πελικό σε ένα chatroom με τίτλο «Εν αγνοία της» σε έναν ιστότοπο που έκτοτε έχει κλείσει. Είπε στους ερευνητές ότι του είχε ζητήσει να έρθει στο σπίτι του, όταν η σύζυγός του είχε ναρκωθεί, ανέφερε στο δικαστήριο ο επικεφαλής ερευνητής, Stéphan Gal.

«Κάθε φορά που ο Πελικό πήγαινε στο σπίτι του, τον προμήθευε το φάρμακο για την επόμενη φορά», δήλωσε ο Gal. Η δικηγόρος του Πελικό είπε στο δικαστήριο ότι ο Πελικό είπε ότι έδωσε στον Ζαν-Πιερ το φάρμακο τέσσερις φορές.

Δώδεκα βιασμοί της συζύγου του Ζαν-Πιέρ φέρονται να έχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ 2015 και 2020. Ο Ζαν-Πιερ δήλωσε στο δικαστήριο ότι έχει παραδεχτεί τις κατηγορίες.

Ο 32χρονος γιος του Ζαν-Πιερ από τον πρώτο γάμο του δήλωσε: «Οι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές και νομίζω ότι το έχει συνειδητοποιήσει». Ο γιος είπε ότι ο πατέρας του πρέπει να μιλήσει στο δικαστήριο. Είπε ότι αισθάνεται ότι είναι «βέβαιο» ότι ο Ζαν-Πιερ χειραγωγήθηκε από τον Πελικό.

«Έχω την ακράδαντη πεποίθηση ότι αν δεν είχε συναντήσει αυτό το πρόσωπο, δεν θα είχε γίνει ποτέ τίποτα από όλα αυτά», είπε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]