Ο απόλυτος τρόμος: 31χρονος επιτέθηκε με πριόνι σε γυναίκες στον Περισσό

11 Σεπτεμβρίου 2024

Ο απόλυτος τρόμος: 31χρονος επιτέθηκε με πριόνι σε γυναίκες στον Περισσό

Ο δράστης πλησίασε γυναίκες και επιχείρησε να τις προσεγγίσει χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις, ενώ δε δίστασε να τις απειλήσει και με πριόνι !

Τον τρόμο έσπειρε ένας 31χρονος στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό, όταν μια κοπέλα που γυρνούσε στο σπίτι της γύρω στις 22:20 το βράδυ., ανεβαίνοντας τις κυλιόμενες σκάλες στο σταθμό του Περισσού, ένας άντρας την πλησίασε και άρχισε να την βρίζει χυδαία.

Η κοπέλα δεν του έδωσε σημασία παρά ανέβηκε τις σκάλες για να περιμένει το τρένο στην αποβάθρα..

«Του είπα “μην μου μιλάς, δεν σε ξέρω” και συνέχισε να μου μιλάει. Δεν του έδωσα σημασία και κάθισα στα καθίσματα της αποβάθρας. Μπήκε κι εκείνος μέσα, έκανε χειρονομίες και μου φώναζε, συνέχισε να μου μιλάει χυδαία.

Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και έλεγε ότι θα με περιμένει στην επόμενη στάση και ότι θα μου κάνουν κακά πράγματα», δήλωσε στο mega το θύμα της επίθεσης.

ΗΣΑΠ: Την απείλησε με πριόνι στον σταθμό του Περισσού - Η 19χρονη που έπεσε  θύμα του 31χρονου στο Live News

Στη συνέχεια ο ο 31χρονος έβγαλε το κινητό του και άρχισε να την φωτογραφίζει

Τότε η κοπέλα  αντέδρασε, τού ζήτησε να διαγράψει τη φωτογραφία, εκείνος την αγνόησε και συνέχισε να την βρίζει βάζοντας το κινητό στο σακίδιο του, προκαλώντας αντιδράσεις από μία παρέα κοριτσιών που είδε τι συνέβη και έτρεξε προς την κοπέλα, προκειμένου να την βοηθήσουν ζητώντας του να διαγράψει τη φωτογραφία.

Ο 31χρονος όμως, δεν έδωσε σημασία, συνέχισε να βρίζει και τις ίδιες, ανέφερε πως θα φύγει και θα επιστρέψει σε 5 λεπτά, πράγμα το οποίο όντως έκανε.

Ξαφνικά ο 31χρονος έβγαλε από το σακίδιό του ένα πριόνι και ξεκίνησε να προσεγγίζει τις κοπέλες, στο σημείο επικράτησε πανικός, με τον 31χρονο, να τρέπεται σε φυγή.

«Αντί να βγάλει το κινητό να διαγράψει τη φωτογραφία, έβγαλε το πριόνι και στράφηκε εναντίον μου. Φοβήθηκα κι εγώ κι όλος ο κόσμος. Τρέξαμε να μπούμε στην αποβάθρα να προστατευτούμε, εκείνος το έβαλε στα πόδια», είπε το θύμα της επίθεσης.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος έχει ιστορικό παρόμοιων επιθέσεων στο παρελθόν.

Όπως έγινε γνωστό, ο 31χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις, ενώ είχε γίνει προσπάθεια να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική, κάτι που δεν κατέστη δυνατό και έτσι κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Σημειώνεται πως, κατά την διάρκεια του περιστατικού στον χώρο αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η αδράνεια του σεκιούριτι στον σταθμό, ο οποίος παρέμεινε αμέτοχος παρά τα όσα συνέβαιναν.

Περισσός: Ο απόλυτος τρόμος για νεαρές κοπέλες -31χρονος τις απείλησε με  πριόνι, «τρέξαμε στην αποβάθρα» [βίντεο]

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]