Έλενα Ακρίτα στον Παύλο Πολάκη «Ούτε καλημέρα..»

8 Σεπτεμβρίου 2024

Έλενα Ακρίτα στον Παύλο Πολάκη «Ούτε καλημέρα..»

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε την ενόχλησή της στην αντίθεση που εξέφρασε ο Πολάκης για την τεκνοθεσία «και για τα ετερόφυλα και όχι μόνο για τα ομόφυλα»

Σαφή θέση κατά του Παύλου Πολάκη πήρε η Έλενα Ακρίτα, στην εσωκομματική διαμάχη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακρίτα κατά Πολάκη για την τεκνοθεσία: «Ούτε καλημέρα. Έλενα Ακρίτα, Μητέρα  του Παύλου» | Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ Βόλου, Μαγνησίας, Θεσσαλίας

Στη χθεσινή ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, σε περίπτωση που εγκριθεί η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Παράλληλα όμως, μία αποστροφή του προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο, καθώς ο βουλευτής αναφέρθηκε κατά της τεκνοθεσίας, τόσο από ομόφυλα όσο και από ετερόφυλα ζευγάρια.

«Αντίθετος με την τεκνοθεσία και για τα ετερόφυλα και όχι μόνο για τα ομόφυλα», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης, προκαλώντας την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα, που ήρθε μέσω facebook.

«Ούτε καλημέρα – Έλενα Ακρίτα, Μητέρα του Παύλου», έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας θέση κατά του αυτοανακηρυσσόμενου υποψηφίου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Storm in the Ionian Sea as seen from Kefalonia Island on Aug. 30, 2024 / Καταιγίδα στο Ιόνιο Πέλαγος όπως διακρίνεται από το νησί της Κεφαλονιάς, στις 30 Αυγούστου 2024

Η Έλενα Ακρίτα υιοθέτησε με τον τότε σύζυγό της Κώστα Αρζόγλου, το 1992, τον γιο τους, Παύλο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]