Κρίσιμη η κατάσταση του 69χρονου κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε και του έκοψαν τη γλώσσα

7 Σεπτεμβρίου 2024

Κρίσιμη η κατάσταση του 69χρονου κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε και του έκοψαν τη γλώσσα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ο κτηνοτρόφος, μετά από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε στα άκρα.

Η κατάσταση του 69χρονου που φέρει τραύματα από όπλο, στα άκρα και τη σπονδυλική στήλη κρίνεται σοβαρή, ενώ του υπεβλήθη επέμβαση για να σταματήσει η αιμορραγία από τη μηριαία αρτηρία.

Διασωληνώθηκε αμέσως μετά την επίθεση λόγω μεγάλης απώλειας αίματος. Αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και ενδέχεται να χρειαστεί μεταφορά σε άλλο νοσοκομείο για πιο εξειδικευμένη φροντίδα.. 

Άγνωστος ή άγνωστοι βρήκαν μόνο του τον 69χρονο κτηνοτρόφο στο ποιμνιοστάσιό του στην ευρύτερη περιοχή και τον πυροβόλησαν περισσότερες από μία φορά, σε χέρια και πόδια. Ο 69 χρονος κτηνοτρόφος αντιμετωπίζει τραύμα και στη στοματική κοιλότητα, καθώς ο δράστης ή οι δράστες που του επιτέθηκαν, του προκάλεσαν τραύματα πιθανότατα με ψαλίδι στη γλώσσα.

Σύμφωνα με Διασταυρωμένες πληροφορίες η συγκεκριμένη επίθεση στον 69χρονο, συνδέεται με τη δολοφονική επίθεση με καυστικό υγρό σε 26χρονο στον Κουμπέ Ρεθύμνου, στα τέλη Ιουλίου του 2024 καθώς το θύμα είναι ο γιος του.

Για εκείνη την επίθεση είχαν συλληφθεί δύο άτομα, ένας εκ των οποίων βρίσκεται στην φυλακή.

Πριν λίγους μήνες ο 26χρονος γιος του κτηνοτρόφου είχε δεχθεί επίθεση με οξύ από αγνώστους.

Ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης τότε είχε συλληφθεί ένας 40χρονος της οικογένειας με την οποία υπάρχει διαμάχη για ένα οικόπεδο 3×3. Ως φυσικοί αυτουργοί είχαν συλληφθεί δύο ακόμα νεαροί. Τότε ο συλληφθείς είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε κανένα λόγο να έχει διαμάχη με την εν λόγω οικογένεια, καθώς τα δικαστήρια είχαν αποφασίσει υπέρ του. Τελικά όμως προφυλακίστηκε.

Μετά τη σύλληψη των τριών, υπήρχε το ζήτημα της προφυλάκισης ή μη. Φαίνεται να υπήρξε μια προσέγγιση των οικογενειών και μια συνεννόηση, ώστε ο πατέρας και η πλευρά του 26χρονου να μην τραβήξουν τα πράγματα στα άκρα. Ο πατέρας του 26χρονου επέμενε να προφυλακιστούν, ο σασμός δεν επετεύχθει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]