Μαρίνα Σάττι: Διέκοψε τη συναυλία της γιατί της πετούσαν αυγά(βίντεο)

3 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρίνα Σάττι: Διέκοψε τη συναυλία της γιατί της πετούσαν αυγά

Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας τραγούδησε την Κυριακή το βράδυ στα πλαίσια της περιοδείας της σε όλη την Ελλάδα, με το κοινό να την αποθεώνει..

Η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision γνωρίζει την απόλυτη αποθέωση όπου κι αν εμφανίζεται και πραγματικά απολαμβάνει την επαφή της με τον κόσμο όμως κάποιες φορές τα πράγματα είναι λιγάκι διαφορετικά..

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας κάποιοι άρχισαν να πετάνε προς το μέρος της σκηνής και της ίδιας της Μαρίνας διάφορα αντικείμενα, κυρίως αβγά αλλά και αναπτήρες και η Mαρίνα Σάττι φυσικά αντέδρασε. Διέκοψε τη μουσική με ένα κοφτό Stop και ξεκίνησε να μιλάει προς στον κόσμο.

Σάττι: Διέκοψε συναυλία της γιατί πετούσαν αυγά και αναπτήρες στη σκηνή |  Το Κουτί της Πανδώρας

«Γειά σας, Να ζητήσω κάτι; Επειδή σκάνε πράγματα πάνω στη σκηνή και κοντεύουμε να πέσουμε…. κάτι αβγά ας πούμε… Ένα αβγό σπασμένο., φρέσκο εννοώ και κάτι αναπτήρες και κάτι τέτοια γενικά θέλετε να μην πετάτε πράγματα πάνω στη σκηνή τέτοιου τύπου; Ειδικά ας πούμε αβγά, ωμά… Θέλετε; Να το πάμε πάλι άλλη μία; Ρίχτο άλλη μία….».

Πάντως η ίδια αν και κράτησε την ψυχραιμία της, στην συγκεκριμένη συναυλία μετά τα όσα έγιναν η ίδια φρόντισε και μείωσε κατά πολύ το χρόνο που  βρίσκονταν επί σκηνής με την συναυλία να διαρκεί λιγότερο χρόνο σε σχέση με άλλες φετινές live εμφανίσεις της τραγουδίστριας.

Πάντως για μια ακόμη φορά τα πλάνα από μια συναυλία της Μαρίνας Σάττι έχουν γίνει viral με πολλούς δε να σχολιάζουν πως προτιμούν την τραγουδίστρια με τα μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά

@kipaciaoo

Απάντηση στον χρήστη @Pan99 διποδα ζωα εντοπιστηκαν στην Αλεξανδρεια‼️‼️Εσεις που πεταξατε το αυγο τι σκεφτοσασταν; Η Μαρινα αναγκαστηκε να σταματησει την συναυλια και να σας εξηγησει τα αυτονοητα…παραλιγο να πεσει. Λιγο ελεος @SATTI #wtf #fyp #viral #Marina #Satti #omg #egg

♬ πρωτότυπος ήχος – kipaciaoo

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]