Άγνωστος έκανε επίθεση σε μωρό 9 μηνών- Του έριξε βραστό καφέ

3 Σεπτεμβρίου 2024

Άγνωστος έκανε επίθεση σε μωρό 9 μηνών- Του έριξε βραστό καφέ

Το μωρό έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα, με συνέπεια να υποβληθεί σε δύο χειρουργεία μέχρι στιγμής.

Τον τρόμο βίωσε μια οικογένεια στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όταν ένας άγνωστος έχυσε βραστό καφέ στο 9 μηνών αγοράκι τους προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα.

Το περιστατικό συνέβη σε πολύ γνωστό πάρκο ης πόλης, το Hanlon Park, όπου η οικογένεια του μικρού Λούκα  έκανε πικ νικ, μαζί με οικογενειακούς φίλους, . Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, η μητέρα του μωρού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όλα κυλούσαν πολύ ήρεμα και σε πολύ καλή ατμόσφαιρα, χωρίς τίποτα να προμηνύει τι θα ακολουθούσε. 

Ξαφνικά, όπως είπε η μητέρα, ένας άγνωστός άνδρας φορώντας καπέλο, τζάκετ και γυαλιά πλησίασε το σημείο όπου κάθονταν κρατώντας στην αγκαλιά του ένα μεγάλο θερμός. Χωρίς καμία προειδοποίηση, ξαφνικά άνοιξε το καπάκι και άδειασε το καυτό περιεχόμενο στο άτυχο βρέφος

Φρίκη σε πάρκο: Βρέφος δέχθηκε επίθεση με βραστό καφέ – Με σοβαρά εγκαύματα  στο νοσοκομείο, αναζητείται ο δράστης – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σε βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ο φερόμενος ως  δράστης  να τρέχει γρήγορα διασχίζοντας έναν δρόμο προκειμένου να φύγει όσο πιο σύντομα μπορεί από το σημείο όπου συνέβη το περιστατικό.

Αυστραλία: Μωρό εννέα μηνών δέχθηκε επίθεση με καυτό καφέ σε πάρκο –  Αναζητείται ο δράστης (εικόνες) - Law & Order

Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της τοπικής Αστυνομίας ανέφερε ότι πρόκειται για μια πράξη «δειλίας» και «πρωτοφανούς βαρβαρότητας». «Στα 35 χρόνια υπηρεσίας μου, δεν έχω ξανασυναντήσει παρόμοιο περιστατικό», τόνισε και συμπλήρωσε: «Όλοι οι πολίτες στην κοινότητά μας θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς παντού.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να εντοπίσουμε τον δράστη και να τον φέρουμε ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]