«Ποδαρικό» με βροχές και καταιγίδες  μας κάνει ο Σεπτέμβριος

1 Σεπτεμβρίου 2024

«Ποδαρικό» με βροχές μας κάνει ο Σεπτέμβριος

Ποδαρικό με βροχές και καταιγίδες θα κάνει ο καιρός τον Σεπτέμβριο, καθώς θα επιμείνουν τα φαινόμενα που είχαμε σε αρκετές περιοχές το τελευταίο διήμερο.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, πιθανώς πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να έχουμε σε Σποράδες, Εύβοια, Πελοπόννησο και Κρήτη.

Κατά διαστήματα, θα έχουμε νεφώσεις έως το απόγευμα με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Ποδαρικό» με βροχές κάνει ο Σεπτέμβριος | Svouranews

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της στα κεντρικά και βόρεια όπου θα φτάσει τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Στις υπόλοιπες περιοχές θα φτάσει τους 29 με 31 βαθμούς.

Καιρός: Αναλυτικά η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό σήμερα Κυριακή

ΑΤΤΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρους τοπικούς όμβρους το μεσημέρι – απόγευμα στα ορεινά.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Δευτέρα 2/9

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα το μεσημέρι-απόγευμα, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ, τοπικά 5 μποφόρ στα νοτιοανατολικά. Θερμοκρασία με μικρή άνοδο, θα φτάσει τους 30-35 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 28-30 βαθμούς στη νησιωτική χώρα.

Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη) δείχνει γενικά αίθριο καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3-6 μποφόρ και η θερμοκρασία δε θα σημειώσει σημαντική μεταβολή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]