Παντρεύεται σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Ο όρος που έβαλε στους καλεσμένους του

1 Σεπτεμβρίου 2024

Παντρεύεται σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Ο όρος που έβαλε στους καλεσμένους του

Σήμερα ενώνεται με τα δεσμά του γάμου με την γυναίκα της ζωής του και μητέρα των τριών παιδιών του, Μαράια, παρουσία υψηλών καλεσμένων..

Σήμερα, Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, είναι η κορύφωση του τριήμερου γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια και εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο glamour γάμος με τους υψηλούς προσκεκλημένους πραγματοποιείται στο μαγευτικό Costa Navarino όπου εδώ και τρεις ημέρες το ζευγάρι γιορτάζει την ιδιαίτερα αυτή στιγμή της ζωής του μαζί με καλούς του φίλους και σήμερα είναι η αποκορύφωση με την τελετή του γάμο, βάζοντας όμως έναν πολύ σημαντικό όρο σε όσους παρευρεθούν στην τελετή.

Γάμος Αντετοκούνμπο: Το μαγικό All White Party υπό το φως το φεγγαριού -  Grace
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σήμερα ο γάμος του στο Costa Navarino με 200 VIP  καλεσμένους
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του - Cretaone.gr

Οι καλεσμένοι, λοιπόν, απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, για να μην μπορούν να ανεβάσουν κάποιο story από το event. Όσες εικόνες τραβηχτούν θα είναι από φωτογράφο που προσέλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράιαενώ δεν επιτρέπονται ούτε τα παιδιά.

Στην τελετή του γάμου δίνουν το παρόν VIP καλεσμένοι από τον αθλητικό χώρο ενώ το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους βρίσκεται ο συμπαίκτης του στο ΜιλγουόκιΚρις Μίντλετον, μαζί με τους ιδιοκτήτες των Μπακς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η Σερένα Ουίλιαμς. Η θρυλική τενίστρια που εκτός από φίλη του Αντετοκούνμπο είναι και συνεργάτιδά του, καθώς μαζί διαχειρίζονται το κορυφαίο γήπεδο γκολφ του Λος Άντζελες, βρίσκεται στην Ελλάδα για να τιμήσει τον 30χρονο σούπερ σταρ του NBA.

Το «παρών» έχει δώσει και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Βασίλης Σπανούλης, με τον οποίο ο «Greek Freak» έχει μία ιδιαίτερη σχέση, καθώς και ο Έλληνας χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, Εμμανουήλ Καραλής.

Μετά την ολοκλήρωση του γάμου, το ζευγάρι αναμένεται να ξεναγήσει τους VIP καλεσμένους του στην Πύλο. 

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού είναι περίπου 200 εκ των οποίων τουλάχιστον 30 θεωρούνται πολύ υψηλοί προσκεκλημένοι. Επίσης, το ζευγάρι έχει καλέσει στο γάμο του και λίγα άτομα από την γειτονιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα Σεπόλια που τον βοήθησαν τα πρώτα δύσκολα χρόνια της πορείας του τον ίδιο και τους γονείς του. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Σάββατο με το ζευγάρι έδωσε ένα ακόμη πάρτυ για τους καλεσμένους του το επωνομαζόμενο «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα τη δεύτερη πατρίδα του 29χρονου σταρ του NBA. Ειδικότερα, οι καλεσμένοι κλήθηκαν να ντυθούν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, δίνοντας μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]