«Χάλκινη» η Χριστίνα Γκέντζου – Έφερε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα

31 Αυγούστου 2024

«Χάλκινη» η Χριστίνα Γκέντζου – Έφερε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα

Έγραψε Ιστορία η19χρονη Χριστίνα Γκέντζου κερδίζοντας το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο άθλημα του τάε κβον ντο των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Το πρώτο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 ήρθε για την Ελλάδα, με την Χριστίνα Γκέντζου να επικρατεί με 14-4 της Γινάν Γιάο, πραγματοποιώντας ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση στη διοργάνωση

Η Ελληνίδα αθλήτρια επικράτησε με 14-4 της Γινάν Γιάο από την Κίνα, στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 65κ (Κ44 κατηγορία).

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα με το χάλκινο της  Χριστίνας Γκέντζου - PRESS-GR

Η Χριστίνα Γκέντζου στην πρώτη συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς Αγώνες έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα με την προσπάθεια της. Η 19χρονη Πρωταθλήτρια του τάε κβον ντο επικράτησε στα ρεπεσάζ της Γιν Γιάο με 14-4 και έφερε στη χώρα μας το πρώτο μετάλλιο.

Η Γκέντζου έδωσε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024

Τη δεύτερη κιόλας ημέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων 2024 η Ελλάδα πήρε το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση, με την Χριστίνα Γκέντζου να είναι εξαιρετική καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων της και να κατακτάει την τρίτη θέση στα -65 κιλά.

Η 19χρονη πρωταθλήτρια – που είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα – έφερε τη πρώτη διάκριση της Ελλάδας στο αγώνισμα στην ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων και έγραψε με “χρυσά” γράμματα το όνομα της στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]