Πατέρας σκότωσε τις 3 ανήλικες κόρες του – Χαροπαλεύει η 4η

28 Αυγούστου 2024

Πατέρας σκότωσε τις 3 ανήλικες κόρες του – Χαροπαλεύει η 4η

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Σμύρνη, όταν ένας πατέρας πυροβόλησε τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του, σκοτώνοντας τα τρία από αυτά.

Ανατριχίλα προκαλεί το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ένας πατέρας πυροβολώντας και σκοτώνοντας τα τα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του, τραυματίζοντας το τέταρτο και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ο Βεσίμ Σιμσέκ, από την Σμύρνη της Τουρκίας, βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με τη σύζυγό του, όταν αποφάσισε να πάει να πάρει τα παιδιά του από την μητέρα τους με την δικαιολογία ότι ήθελε να τα πάει να τα δει η γιαγιά τους και μητέρα του, ενώ τα πήγε σε ένα χωράφι όπου και τα πυροβόλησε, καταφέρνοντας να σκοτώσει τις τρεις από τις τέσσερεις κόρες του, την Τζεϊλίν (2 ετών), την Τζεμρέ (4 ετών) και την Νίρα Σιμσέκ (14 ετών) και να στείλει στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη την τέταρτη κόρη του, την Χίρα Νουρ (11 ετών)

Πατέρας πυροβόλησε τα τέσσερα παιδιά του και σκότωσε τα τρία – Προσπάθησε  να αυτοκτονήσει | Karditsastakra

Μετά την αποτρόπαια πράξη του προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και ο ίδιος.

Ο Βεσίμ Σιμσέκ, χτίστης το επάγγελμα, βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με τη σύζυγό του και φέρεται να είχε πει στη σύζυγό του: «Θα ακούσεις κάτι μεγάλο», σύμφωνα με συγγενή. Η σύζυγός του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πριν από 2,5 μήνες.

Ασύλληπτη τραγωδία στη Σμύρνη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τα τρία από  τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του | Ειδησεις | Pagenews.gr

Συγγενής του Vesim Ş., ο Mustafa Karadaş, δήλωσε στο πρακτορείο Anadolu ότι ο δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα αλλά κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα μπορούσε να σκοτώσει τα παιδιά του αφού τα αγαπούσε πολύ.

«Ήταν ένας πατέρας που νοιαζόταν πραγματικά για τα παιδιά του. Πήγαμε το τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο. Είμαι συντετριμμένος, οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το πώς αισθάνομαι», είπε ο Mustafa Karadaş.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]