Σοκαριστικό βίντεο με δυο μωρά να περπατούν στην μέση αυτοκινητόδρομου μετά από τροχαίο

14 Αυγούστου 2024

Σοκαριστικό βίντεο με δυο μωρά να περπατούν στην μέση αυτοκινητόδρομου μετά από τροχαίο

Τα νήπια εκτινάχθηκαν από το αυτοκίνητο των γονιών τους μετά από τροχαίο που σημειώθηκε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τα δύο μωρά εκτοξεύθηκαν από το αυτοκίνητο στην μέση ενός μεγάλου αυτοκινητόδρομου στο Τέξας , όταν το αυτοκίνητο το οποίο επέβαιναν μετά από σύγκρουση με ένα άλλο όχημα άρχισε να φέρνει τούμπες στον αέρα και να μένει αναποδογυρισμένο τελικά στο οδόστρωμα.

Στο βίντεο φαίνονται τα δύο μωρά να προσπαθούν να σηκωθούν από τον αυτοκινητόδρομο, τα πλάνα δείχνουν ένα από τα μωρά που φορούσαν πάνες να προσπαθεί να ανακτήσει την ισορροπία του και να σηκωθεί ενώ το άλλο κοιτάζει τριγύρω. Κανένα από τα δύο δεν φαινόταν να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Astonishing video shows two toddlers in diapers in middle of Texas highway  after being thrown from car in horror crash | Daily Mail Online
Cretaone: Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο

Ο σερίφης της κομητείας Χάρις, Εντ Γκονζάλες, επιβεβαίωσε ότι συνέβη ένα ατύχημα με δύο αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο Interstate 10’s East Freeway – στο οποίο το ένα από αυτά αναποδογύρισε πολλές φορές, «εκτινάσσοντας» έναν ενήλικα και τα δύο μικρά νήπια.


Ακόμα δεν έχουν γίνει σαφές τα ακριβή αίτια που προκλήθηκε το ατύχημα, ούτε το αν τα δύο μικρά παιδιά ήταν δεμένα σε παιδικό καθισματάκι του αυτοκινήτου, τι στιγμή του τροχαίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]