Χάρης Δούκας: Αποκαλύψεις για τον επικείμενο γάμο του

29 Ιουλίου 2024

Χάρης Δούκας: Αποκαλύψεις για τον επικείμενο γάμο του

Ο γάμος μου θα γίνει σύντομα, περιμένω να διαλέξει ημερομηνία η Γεωργία.

Ο Χάρης Δούκας παραχώρησε συνέντευξη στα παραπολιτικά και στη Σάσα Σταμάτη, δινόντας πληροφορίες μεταξύ άλλων για την σύντροφο του  Γεωργία Πολυτάνου, τη γνωριμία και τον γάμο τους.

Χάρης Δούκας: Απαντά για τον γάμο του – «Θα γίνει πολύ σύντομα» - dete.gr

Στην κρίσιμη ερώτηση από την κ. Σταμάτη για το πότε θα φάμε κουφέτα είπε:

Πολύ σύντοµα. Περιµένω να διαλέξει ηµεροµηνία. Eσύ, πάντως, θα το µάθεις εγκαίρως, αφού θα είσαι καλεσµένη.

Πώς έγινε η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού

«Σε κοινή παρέα φίλων.»

Πού έγινε η πρόταση γάμου

«Στο σπίτι… Αλλά δεν θα ήθελα να αποκαλύψω περισσότερα. Είναι µια πολύ προσωπική στιγµή, που θα ήθελα να τη θυµόµαστε µόνο εγώ κι εκείνη.»

Πώς θα είναι ο γάµος µιας και είστε και ο δήµαρχος Αθηναίων; ∆ώστε µας κάποια λεπτοµέρεια:

«Το δίληµµα είναι δηµαρχείο ή Θήβα, από όπου κατάγεται η Γεωργία. Ανεξάρτητα από το µέρος, θα µου άρεσε ο γάµος να είναι απλός, µε αγαπηµένους φίλους, τις οικογένειές µας και να ακολουθήσει γλέντι µε πολλή µουσική και χορό. Τις λεπτοµέρειες τις αφήνω στη Γεωργία. Αλλωστε, δεν έχει σηµασία το πώς και το πού, αλλά ποιον άνθρωπο επιλέγεις για να περάσεις µαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου.»

Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]