ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις ατόμων 18 έως 65 ετών

29 Ιουλίου 2024

ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις ατόμων 18 έως 65 ετών

Η νέα προκήρυξη αποτελεί ένα σημαντικό μέτρο για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την ενίσχυση του δημόσιου τομέα με νέο προσωπικό.

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ, η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί, θα αφορά 1.100 προσλήψεις αορίστου χρόνου στο δημόσιο την αυτοδιοίκηση και τους οργανισμούς, με αυξημένη μοριοδότηση για τους ανέργους.

Ταυτόχρονα οι δήμοι σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να προσλαμβάνουν εποχιακό προσωπικό για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων.

Συνολικά, 15.527 άτομα θα προσληφθούν για το διδακτικό έτος 2024-25. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους οικείους δήμους για να ενημερωθούν σχετικά με τις προσκλήσεις και τις αιτήσεις για τις θέσεις αυτές. Ήδη, προσκλήσεις για αιτήσεις έχουν αρχίσει να ανοίγουν στον δήμο Αθηναίων και στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Αν σας ενδιαφέρει να υποβάλετε αίτηση για αυτές τις θέσεις, συνιστάται να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις των δήμων σας και να προετοιμάσετε τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά εγκαίρως.

ΑΣΕΠ: Έρχονται νέες προκηρύξεις με μόνιμες θέσεις εργασίας | Ολύμπιο Βήμα

Προϋποθέσεις: 

Απαιτείται το απολυτήριο γυμνασίου ή δημοτικού για όσους και όσες αποφοίτησαν πριν το 1980. Η επικαιροποίηση του Μητρώου ΑΣΕΠ είναι απαραίτητη για όλες τις προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού. Επομένως, όσοι έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους, θα πρέπει να ανανεώνουν τη διαδικασία στο Μητρώο.

Μοριοδότηση:

Επιπλέον μοριοδότηση προβλέπεται για άτομα που είναι άνεργα και για άτομα που έχουν εμπειρία στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα.

Οι προσλήψεις είναι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) και αφορούν σε υπουργεία, δήμους, περιφέρειες και οργανισμούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]