Celine Dion και Lady Gaga θα τραγουδήσουν ντουέτο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

26 Ιουλίου 2024

Celine Dion και Lady Gaga θα τραγουδήσουν ντουέτο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί και επισήμως η συμμετοχή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, η δημοφιλής ερμηνεύτρια βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός από την Τρίτη

Η Celine Dion βρίσκεται από την Τρίτη στο Παρίσι, αφού φημολογείται ότι θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, είναι πιθανό να ερμηνεύσει ένα ντουέτο με την Lady Gaga.

Η μόνη μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση για το μουσικό κομμάτι της τελετής, είναι αυτή της  σταρ της R&B, Aya Nakamura, οτιδήποτε άλλο παραμένει κρυφό.!

News | Η Celine Dion και η Lady Gaga θα εμφανιστούν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών  Αγώνων Παρίσι 2024 - SounDarts.gr
Lady Gaga - Σελίν Ντιόν θα τραγουδήσουν μαζί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών  Αγώνων; | HuffPost Greece CULTURE

Για την Celine Dion αυτή θα είναι η πρώτη ζωντανή εμφάνιση της μετά το 2022 που είχε ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της λόγο του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Για πρώτη φορά η τελετή έναρξης δεν θα γίνει μέσα σε στάδιο, αλλά αυτή τη φορά όλα είναι έτοιμα να συμβούν στο ποταμό Σηκουάνα με σκάφη που θα μεταφέρουν τους αθλητές τα οποία θα περνούν από χώρους που θα γίνουν οι αγώνες

Και μπορεί η ίδια να μην έχει επιβεβαιώσει και επισήμως τη συμμετοχή της στην τελετή έναρξης των Αγώνων την Παρασκευή 26/7, ωστόσο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες που τράβηξε κατά την επίσκεψή της στο Λούβρο.

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι πως υπάρχει ακόμα τόση ομορφιά και χαρά να βιώσει ακόμα κανείς στον κόσμο. Αγαπώ το Παρίσι και είμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα! Ευχαριστώ τους υπέροχους φίλους στον Λούβρο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Celine Dion.

Εδώ και αρκετούς μήνες δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο αναφέρουν πως η Σελίν Ντιόν θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων αν το επιτρέπει η υγεία της. Αύριο αναμένουμε να δούμε αν αυτό ισχύει..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]