Επίθεση Γερουλάνου σε Δούκα: Να κάτσει στον δήμο του να δουλέψει για να πάει καλά ο δήμος

26 Ιουλίου 2024

Επίθεση Γερουλάνου σε Δούκα: Να κάτσει στον δήμο του να δουλέψει για να πάει καλά ο δήμος.

Ένας δήμαρχος Αθηναίων οφείλει να κάτσει στον Δήμο του και να δουλέψει για να πάει ο δήμος καλά, ενώ η δική μας δουλειά είναι να πάει το ΠΑΣΟΚ καλά

Επίθεση στον Δήμαρχο Αθηναίων και συνυποψήφιο του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Παύλος Γερουλάνος από τον αέρα του Open.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚΠαύλος Γερουλάνος σχολίασε την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα με αιχμηρό τρόπο λέγοντας:

«Ένας δήμαρχος Αθηναίων οφείλει να κάτσει στον δήμο του και να δουλέψει για να πάει ο δήμος καλά και η δική μας δουλειά είναι να πάει το ΠΑΣΟΚ καλά».

Για τις συμμαχίες στον δεύτερο γύρο των εκλογών από την Άννα Διαμαντοπούλου, απάντησε:

«Η δουλειά η δική μας και της κυρίας Διαμαντοπούλου είναι να πείσουμε πως οι αρχές και οι αξίες του ΠΑΣΟΚ, μπορούν να μεταφραστούν σε ένα πρόγραμμα που αφορά την κοινωνία σήμερα. Αυτή η δουλειά που έχουμε μπροστά μας».

Αναφερόμενος στην απόσυρση της Μιλένας Αποστολάκη από την κούρσα για την προεδρία, ανέφερε πως «δεν μπορώ να σας πω πως είμαι ευτυχής για αυτό γιατί η κυρία Αποστολάκη έβαζε πολιτικά θέματα στο τραπέζι και είναι ένας άνθρωπος που το κάνει αυτό και στη Βουλή. Θεωρώ πως είναι μια απώλεια που αποσύρεται από την κούρσα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]