Μητσοτάκης: Όταν θα ξανασυναντηθούμε στις κάλπες, η Ελλάδα θα είναι πολύ καλύτερη από σήμερα

25 Ιουλίου 2024

Μητσοτάκης: Όταν θα ξανασυναντηθούμε στις κάλπες, η Ελλάδα θα είναι πολύ καλύτερη από σήμερα

Η αδύναμη βαλκανική χώρα του 1974 σταδιακά μεταμορφώθηκε σε σταθερή δημοκρατία, έτσι και η Ελλάδα της καθήλωσης και του διχασμού πέτυχε να ανορθώσει την οικονομία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή στα πλαίσια της επετειακής συνεδρίασης της Βουλής για τα 50 χρόνια αποκατάστασης της Δημοκρατίας, έστειλε το μήνυμα ότι «η Ελλάδα του 2027 όταν θα ξανασυναντηθούμε στις κάλπες θα είναι καλύτερη από τη σημερινή»

Η εποχή των αλμάτων προσθέτοντας ότι η Ελλάδα δίνει τη μάχη των μεταρρυθμίσεων για να πετύχει τη σύγκλιση με τις χώρες της Ευρώπης σε μισθούς, θεσμούς και ατομικές συμπεριφορές, τόνισε.

Κατά τον πρωθυπουργό η χώρα, πλέον, βρίσκεται σε δυναμική ανάπτυξη, μείωση ανεργίας στήριξη εισοδημάτων ενώ υπερκεράστηκαν σημαντικά εμπόδια όπως ο κορονοϊός, φυσικές καταστροφές κλπ.

«Ζητούμενο η γρήγορη ευρωπαϊκή σύγκλιση. Τώρα είναι η περίοδος των αλμάτων. Αυτή την προοπτική διεκδικούμε σήμερα αντλώντας συμπεράσματα από χθες. Γιατί όπως η αδύναμη βαλκανική χώρα του 1974 σταδιακά μεταμορφώθηκε σε σταθερή δημοκρατία, έτσι και η Ελλάδα της καθήλωσης και του διχασμού πέτυχε να ανορθώσει την οικονομία.

 Το 2027 όταν θα ξανασυναντηθούμε στις κάλπες η Ελλάδα θα είναι πολύ καλύτερη από σήμερα. Στην τελευταία φάση σημειώθηκαν κατακτήσεις δύσκολες και όχι αυτονόητες», συμπλήρωσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]