Υπέρβαρη ξάπλωσε πάνω στο παιδί της και το έκασε

23 Ιουλίου 2024

Υπέρβαρη ξάπλωσε πάνω στο παιδί της και το έκασε.

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε ένας 10χρονος όταν η υπέρβαρη θετή μητέρα του ξάπλωσε πάνω στο κορμάκι του επί 7 επτά ολόκληρα λεπτά, με αποτέλεσμα το παιδί να πάψει να αναπνέει.

Λίγα λεπτά πριν από το αποτρόπαιο έγκλημα που έχασε άδικα την ζωή του ο μικρούλης Ντακότα Λέβι Στίβενς, συνομιλούσε με ένα γείτονα του και τον παρακαλούσε να τον πάρει να τον σώσει και να το υιοθετήσει, καθώς οι θετοί γονείς του δεν θα τον άφηναν να μιλήσει στον κοινωνικό λειτουργό του και τον κακοποιούσαν.

Νεκρός 10χρονος που είχε υιοθετηθεί
Υπέρβαρη γυναίκα ξάπλωσε στο θετό παιδί της και το σκότωσε

Το 10χρονο παιδί είχε ήδη φύγει από την κανονική του οικογένεια καθώς οι γονείς του ήταν τοξικοεξαρτημένοι.

 Η 48χρονη θετή μητέρα τον έπιασε να συνομιλεί με τον γείτονα. Τον ανάγκασε να μπει στο αμάξι και επέστρεψαν στο σπίτι τους, όπου και τον σκότωσε, ξαπλώνοντας επάνω του, για τουλάχιστον επτά λεπτά, με αποτέλεσμα το παιδί να πάψει να αναπνέεισημειωτέο “το βάρος της ήταν 154 κιλά”

Ο γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία , το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματα του, πεθαίνοντας από ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τα ζωτικά όργανα του παιδιού είχαν υποστεί μεγάλη ζημιά, ενώ είχε αιμορραγία από το συκώτι και τους πνεύμονες του.

Σε βάρος της 48χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία, η 48χρονη και ο σύζυγός της ήταν έτοιμοι να παραιτηθούν από την άδεια αναδοχής, καθώς τα άλλα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους που είχαν υιοθετηθεί ήθελαν να φύγουν από το σπίτι και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]