Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef

22 Ιουλίου 2024

Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef, Η 39χρονη παίκτρια του Master Chef, η οποία εργαζόταν στην Πάρο, έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της το βράδυ του Σαββάτου.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef,  Ντέμη Γεωργίου, ηλικίας 39 ετών, έδινε τα τελευταία 24ωρα μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από βακτηριακή μόλυνση που υπέστη.

Η Ντέμη Γεωργίου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef του 2020, όπου και ξεχώρισε, τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για την  προσωπική της εξομολόγηση, λίγο μετά το παιχνίδι, για την κρίση στον γάμο με την πρώην σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράτου.

Πέθανε η πρώην παίκτρια του MasterChef Ντέμη Γεωργίου - Documento
Κόλαφος η Ντέμη Γεωργίου: Δεν θα βοηθηθεί ποτέ μαγειρικά κάποιος από το...  | People & Style Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Zappit, η Ντέμη Γεωργίου το βράδυ του Σαββάτου έχασε τις αισθήσεις της, στην Πάρο όπου εργαζόταν.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας της Πάρου.

Η 39χρονη, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, ενώ βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν. Όταν την παρέλαβε το ΕΚΑΒ δεν είχε επίπεδο συνείδησης και βρισκόταν σε κώμα.

Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, το Σάββατο 20 Ιουλίου, έχασε τις αισθήσεις της  και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Σύντομα όμως, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα. Παρέμεινε διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και η κατάστΑσή της είχε κριθεί εξ αρχής εξαιρετικά κρίσιμη.

Η Ντέμη Γεωργίου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef του 2020, όπου και ξεχώρισε, τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για την προσωπική της εξομολόγηση, λίγο μετά το παιχνίδι, για την κρίση στον γάμο με την πρώην σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράτου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]