Λιάγκας για Αργυρό: «Φύγε.. δεν χωράει δύο ωραίους αυτό το νησί» (βίντεο)

22 Ιουλίου 2024

Λιάγκας για Αργυρό: «Φύγε.. δεν χωράει δύο ωραίους αυτό το νησί», ο παρουσιαστής δημοσίευσε ένα βίντεο από τη συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο νησί.

Ο Γιώργος Λιάγκας  σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής χρονιάς περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Τήνο.

Όπως κάθε χρόνο, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επισκέφτηκε και φέτος τον προσωπικό του «παράδεισο» στις Κυκλάδες, απολαμβάνει τα μπάνια του, ενώ δεν έλειψαν και οι συναντήσεις με επώνυμα πρόσωπα, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 δημοσίευσε ένα βίντεο από τις διακοπές του στο νησί και ανέφερε:

«Εδώ είμαστε στη μεγαλύτερη φυσική πισίνα της Ελλάδας κι ίσως του κόσμου. Είναι απίστευτο σημείο, παλιό λατομείο με πράσινο μάρμαρο Τήνου. Μπήκαν τα κύματα μέσα και δημιούργησαν αυτή τη φοβερή φυσική πισίνα. Καλό καλοκαίρι!»

Σε μια από τις βραδινές βόλτες του στα σοκάκια του νησιού, ο Γιώργος Λιάγκας είχε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος απολαμβάνει επίσης τις διακοπές του στο νησί.

Λίγο αργότερα ανέβασε ακόμα ένα βίντεο από τη συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο νησί.

«Τι σου άρεσε στην Τήνο; Το χωριά, το φαγητό;» ρωτά ο Γιώργος Λιάγκας τον Κωνσταντίνο Αργυρό ενώ λίγο αργότερα του λέει με χιουμοριστικό ύφος:

«Τώρα φύγε γιατί δεν χωράει δύο ωραίους αυτό το νησί. Για εσένα το λέω»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]