Σοκαριστικό: Την πέταξε κατά λάθος από τον 3ο όροφο (βίντεο)

18 Ιουλίου 2024

Σοκαριστικό: Την πέταξε κατά λάθος από τον 3ο όροφο (βίντεο)

Ένα πραγματικά σοκαριστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ένα ζευγάρι φίλων, συνομιλούσαν στο διάδρομο κτιρίου, την ώρα που έκαναν διάλλειμα στην εργασία τους και κατά λάθος, ο άντρας πέταξε την γυναίκα από τον 3ο όροφο.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στον 3ο όροφο με την 58χρονη καθαρίστρια να πέφτει στο κενό από την μεγάλη εσωτερική σκάλα του κτιρίου και να χάνει εντελώς άδικα την ζωή της.

Η κάμερα ασφαλείας του κτιρίου Globe Estate στο Maharashtra’s Dombivli στην Ινδία, κατέγραψε το περιστατικό, δείχνοντας την 58χρονη την ώρα που έκανε διάλλειμα από την εργασία της, να κάθεται στην άκρη του πρεβαζιού της σκάλας που βρισκόταν στο εσωτερικό χώρο του κτιρίου και ένας άντρας να φαίνεται να την πλησιάζει, να την αγκαλιάζει και εκείνη χάνοντας την ισορροπίας της να πέφτει προς τα πίσω και στη συνέχεια να πέφτει στο κενό, με τον άντρα να προλαβαίνει να κρατηθεί και να μην πέσει και εκείνος μαζί της..!

Όλοι τότε αρχίζουν να τρέχουν σοκαρισμένοι και πανικόβλητοι να κατέβουν τους ορόφους, δυστυχώς χωρίς να μπορούν να προσφέρουν απολύτως τίποτα, καθώς η γυναίκα έχασε ακαριαία την ζωή της.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και μέχρι τώρα δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία στον άντρα που ενεπλάκη στο περιστατικό, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο ότι όλο αυτό το τραγικό που συνέβη ήταν ένα ατύχημα..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]