Σάλος με τη Βανδή στην Τουρκία – Ακύρωσε συναυλία γιατί ανάρτησαν τουρκική σημαία και αφίσα του Κεμάλ

18 Ιουλίου 2024

Σάλος με τη Βανδή στην Τουρκία – Ακύρωσε συναυλία γιατί ανάρτησαν τουρκική σημαία και αφίσα του Κεμάλ

Ελληνοτουρκική σύρραξη έχει ξεσπάσει στα social media για την ακύρωση της εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή σε συναυλία που είχε προγραμματιστεί στην Τουρκία.

Ακύρωσε δικαίως την συναυλία η Δέσποινα Βανδή, καθώς πίσω από την σκηνή που θα τραγουδούσε είχαν αναρτήσει τεράστια γιγαντοαφίσα με την σημαία της Τουρκίας και Κεμάλ Ατατούρκ.

Από τη στιγμή που αρνήθηκε να τραγουδήσει στη σκηνή της Σμύρνης με τα πανό του Κεμάλ Ατατούρκ, δέχεται τεράστια επίθεση από Τούρκους, καθώς σε κάθε ανάρτηση που έχει κάνει στο προσωπικό της λογαριασμό και ασχέτως τη θέμα έχει, είτε φωτογραφίες με τον σύντροφο της, είτε με την κόρη της, είτε με φίλους, εμφανίζονται σχόλια για την απόφαση της να αρνηθεί.

Τα σχόλια είναι κυρίως στα Τούρκικα τα οποία συνοδεύονται με φωτογραφίες της Τουρκικής σημαίας και του Κεμάλ Ατατούρκ:

  • Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα από τη Σμύρνη!!!»
  • «Τους έριξε στη θάλασσα, ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν μπράβο»
  • «Θέλετε να κολυμπήσετε ξανά όπως οι πατεράδες σας»
  • «Ζητήστε αμέσως συγγνώμη από τον τουρκικό λαό. Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και η σημαία μας είναι η κόκκινη γραμμή μας, το πιο ευαίσθητο σημείο μας»
  • «Ούτε καν να το σκεφτείτε να ξαναέρθει στην Τουρκία!»
vandi-5

Από την άλλη πλευρά η Βανδή έχει την τεράστια στήριξη των ελληνικών social media έπειτα από την ακύρωση της εμφάνισή της στην Τουρκία

Σε ένα κόσμο γεμάτο ανίκανους πολιτικούς έρχεται η #Βανδη και με μια πράξη σας δείχνει ότι είναι μάγκας και σέβεται την πατρίδα της….

Η Δέσποινα #Βανδη αποχώρησε από τη σκηνή στην Τουρκία όταν εμφανίστηκε πανό του Μουσταφά Κεμάλ. Αυτό προκάλεσε οργή, με πάνω από 12.500 προσβλητικά υβριστικά σχόλια από Τούρκους. Η στάση της έδειξε αξιοπρέπεια και σεβασμό στις αξίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]