Άφησε το παιδί του στο αυτοκίνητο και πήγε να παίξει PlayStation

18 Ιουλίου 2024

Άφησε το παιδί του στο αυτοκίνητο και πήγε να παίξει PlayStation

Άφησε το παιδί του στο αυτοκίνητο με θερμοκρασία  38 βαθμούς, έβαλε τα ψώνια στο ψυγείο και πήγε να παίξει PlayStation.

Ο Christopher Scholtes, 37 ετών, από την Αριζόνα, γυρίζοντας στο σπίτι του από εξωτερικές δουλειές και έχοντας μαζί του το μόλις 2 ετών κοριτσάκι του αποφάσισε για να μην το ξυπνήσει, να του ανάψει το κλιματιστικό του αυτοκινήτου, να πάρει τα ψώνια που είχε κάνει και στην συνέχεια να καθίσει να παίξει στο PlayStation.

Τελικά ένα  κοριτσάκι  2 χρονών πέθανε , αφού ο πατέρας της την άφησε σε ένα αυτοκίνητο με 38 βαθμούς ζέστη και την αιτιολογία ότι «αποσπάστηκε η προσοχή του καθώς έπαιζε video games», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Ο Scholtes είπε ότι η κόρη του κοιμόταν στο αυτοκίνητο όταν επέστρεψαν από τις δουλειές του τρεξίματος και δεν ήθελε να την ξυπνήσει, οπότε την άφησε στο αυτοκίνητο με το κλιματιστικό σε λειτουργία. Είπε στην αστυνομία ότι «την άφησε στο όχημα για να μην την ξυπνήσει», αλλά ο κλιματισμός έκλεισε μετά από 30 λεπτά, όπως λένε τα έγγραφα. Η αστυνομία λέει ότι το παιδί έμεινε στο όχημα για περίπου τρεις ώρες έξω από το σπίτι τους στη Μαράνα της Αριζόνα!

Ο Scholtes δεν κατάλαβε ότι ξέχασε την κόρη του παρά μόνο αφού η γυναίκα του Erika επέστρεψε από τη δουλειά λίγες ώρες αργότερα, όπως αναφέρουν τα έγγραφα. Μαζί βρήκαν την κόρη τους να μην έχει τις αισθήσεις της στο αυτοκίνητο. Επιχείρησαν να την επαναφέρουν, ώσπου μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ενώ το μικρό παιδί ήταν καθ’ οδόν για το νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ο Scholtes έστειλε μήνυμα στην γυναίκα του, Erika, λέγοντας:

“Μωρό μου συγγνώμη! Μωρό μου η οικογένειά μας. Πως μπόρεσα να το κάνω; Σκότωσα το μωρό μας, δεν μπορεί αυτό να είναι αλήθεια.”

Η αστυνομία κατέσχεσε ένα PlayStation 5 και άλλα ηλεκτρονικά στο πλαίσιο της έρευνας, ενώ το όχημα του Scholtes βρίσκεται στις αρχές για έρευνα.

Οι αρχές εξετάζουν τώρα το PS5 και το φορητό υπολογιστή του Scholtes για να προσπαθήσουν να προσδιορίσουν τι έκανε ο Scholtes ενώ το παιδί του έμεινε στο όχημα.

Ο Scholtes αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο δευτέρου βαθμού και κακοποίηση παιδιού. Το ζευγάρι είχε γεννήσει 3 κόρες, πλέον ζουν μόνο οι 2 μεγαλύτερες.

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]